Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ολυμπιακός: Έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Βαλμπουενά



Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση την ερχόμενη Κυριακή και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αφού με νίκη την αφήνει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκινάει την προετοιμασία του για το ματς με την Ένωση, έχοντας ένα ευχάριστο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει ανεβάσει ρυθμούς και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/1, 19:30).

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε τελευταία φορά στο εκτός έδρας 2-0 επί του ΟΦΗ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τη θλάση που υπέστη πριν από το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Βαλμπουενά δούλεψε αρκετά όλο αυτό το διάστημα στη Γαλλία προκειμένου να είναι έτοιμος από τη νέα χρονιά, πράγμα το οποίο και πρόκειται να γίνει πραγματικότητα, αφού έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό και είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 11 εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχει σκοράρει ένα γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ.