Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 -

Ολυμπιακοί Αγώνες 2021: Ακόμη ένα κρούσμα σε αθλήτρια της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησηςΗ Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό ένα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης.

«Ενα ακόμα μέλος της Εθνικής ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και μεταφέρθηκε στο ειδικό ξενοδοχείο όπου μένουν και τα υπόλοιπα μέλη. Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας.

Ολα τα υπόλοιπα μέλη, τα οποία βρίσκονταν σε καθεστώς εντατικής παρακολούθησης, ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή βρίσκεται συνεχώς δίπλα στα μέλη της ομάδας, τα οποία δεν παρουσιάζουν συμπτώματα και τα βοηθά με κάθε δυνατό τρόπο» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για τα κορίτσια της καλλιτεχνικής κολύμβσης, αφού στο ομαδικό δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν, ενώ στο ντουέτο πήραν μέρος μόλις σε έναν προκριματικό αγώνα λόγω του κορωνοϊού.

Η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης σε ομαδικό και ντουέτο είχε τεθεί από χθες εκτός Ολυμπιακών Αγώνων μετά τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού.

Ύστερα από ενέργειες της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, επιστρέφουν στην Ελλάδα όσοι δεν είναι θετικοί στον ιό.

Συνολικά σε καραντίνα είναι η σύνοδος, η οποία είχε βρεθεί πρώτη να είναι θετική στον κορωνοϊό και άλλες πέντε μέλη της ομάδας