Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

αγώνες



Τσιτσιπας: Πέρασε στους «16» του Μόντε Κάρλο με περίπατο κόντρα στον Ετσεβερί

Χάνοντας μόνο ένα game και συγκεκριμένα το πρώτο του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθάρισε πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6=1, 6-0) τον Τομάς Μαρτίν Ετσεβερί και πήρε την πρόκριση για τους «16» του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.



Tσιτσιπάς: Είδα μια τεράστια ουρά με κόσμο που ήθελε να πάρει φαγητό – Θέλω να συνεισφέρω

Στο παιχνίδι με τον Σαφιούλιν στο Ακαπούλκο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε τα πρώτα χιλιάδες ευρώ που θα πάνε στους πληγέντες από τον φονικό τυφώνα Otis που έπληξε την περιοχή το 2023.



Πρόωρος αποκλεισμός για τη Μ.Σάκκαρη στη Μελβούρνη – Ήττα από την Ε.Αβανεσιάν

 Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από την Ελίνα Αβανεσιάν κι αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Πιο συγκεκριμένα το Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να περάσει μόλις έναν γύρο, καθώς στον δεύτερο αγώνα της εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στην Ελίνα Αβανεσιάν.



Η Μαρία Σάκκαρη θα πρωταγωνιστήσει και στη δεύτερη σεζόν του Break Point του Netflix

Το Netflix παρουσίασε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν της πετυχημένης σειράς Break Point, που ακολουθεί ορισμένους από τους κορυφαίους τενίστες και τενίστριες στη διάρκεια της απαιτητικής σεζόν τους. Όπως και στο πρώτο… κεφάλαιο, έτσι και στο δεύτερο η Μαρία Σάκκαρη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.



Bild για Μ.Σουμάχερ: «Τον κάνουν “βόλτες” με ένα αυτοκίνητο Mercedes AMG για να τονωθεί ο εγκέφαλός του»

H Bild, με αφορμή τα δέκα χρόνια που συμπληρώνονται αύριο (29/12) από τότε που ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, φέρνει στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του τονίζοντας πως οι ειδικοί τον κάνουν «βόλτες» με ένα αυτοκίνητο Mercedes AMG.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε τους στόχους του για το 2024 – «Ολυμπιακό μετάλλιο και Grand Slam»

Με το United Cup και το Australian Open να περιμένουν στη…. γωνία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, μίλησε για τους στόχους του στη διάρκεια του 2024 σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «The National» των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.