Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 -

Οι Ιταλοί βλέπουν ένταση μεταξύ Μανωλά και Ντε Λαουρέντις λόγω ΟλυμπιακούΠροβλήματα φαίνεται πως έχουν προκύψει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, το τελευταίο διάστημα στη σχέση του Κώστα Μανωλά με τον πρόεδρο της Νάπολι Ντε Λαουρέντις, λόγω της επιθυμίας του Έλληνα στόπερ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο τεχνικός των «παρτενοπέι» Λουτσιάνο Σπαλέτι να τόνισε πως υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά, αλλά σύμφωνα με νέο ιταλικό δημοσίευμα ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επιμένει για την επιστροφή του στους Πειραιώτες, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «il Mattino» ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις δεν επιθυμεί την αποχώρηση του Μανωλά και του έχει καταστήσει σαφές πως μόνο με ένα ποσό πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ θα συζητήσει για να τον παραχωρήσει.

Από την άλλη βέβαια, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόθεση του Ντε Λαουρέντις είναι να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας του με χρήματα από πωλήσεις ακόμα και τώρα που το ιταλικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.