Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Πρίγιοβιτς δεν είναι η μόνη εκκρεμότητα για τον ΠΑΟΚ



Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται κοντά στο να πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Ιτιχάντ, καθώς οι σχετικές διεργασίες δείχνουν αρκετά προχωρημένες.

 

Σύμφωνα με χθεσινή τοποθέτηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου από τη Σαουδική Αραβία, Ελ Σαρίφ, το deal δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα.

Σύμφωνα πάντα με τον αξιωματούχο της Αλ Ιτιχάντ, ο Σέρβος επιθετικός δεν βρίσκεται στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά στο Ντουμπάι, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το νέο «χρυσό» συμβόλαιο με τους Άραβες.

Η προσφορά που έχει γίνει στον «Πρίγιο» προβλέπει απολαβές ύψους 25 εκατ. ευρώ για 4,5 χρόνια και ένα σημαντικό αριθμό μπόνους, που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό αρκετά πάνω από τα 30 εκατ. ευρώ. Από τον ΠΑΟΚ θα γίνει προσπάθεια ο παίκτης να μεταπειστεί, προκειμένου να γράψει ιστορία με τη φανέλα του συλλόγου και να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ωστόσο -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό- τα χρήματα είναι πάρα πολλά.

Λίγες ώρες πριν το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στον «δικέφαλο» του Βορρά βασικό θέμα αποτελεί ο Πρίγιοβιτς, αλλά δεν είναι το μόνο. Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια σε μεγάλο αριθμό παικτών του υπάρχοντος ρόστερ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για ανανέωση. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν τη λίστα ανήκουν οι ενδεκαδάτοι, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέο Μάτος, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, ο σημαντικός για το rotation του Ρασβάν Λουτσέσκου, Σάκχοφ, αλλά και οι Μαλεζάς, Γλύκος. Επίσης, θα λήξουν και οι δανεισμοί των Τόσκα, Καρέλη. Όσο για τον νεαρό Σιαμπάνη, που ούτως ή άλλως δεν λογιζόταν στις τρεις πρώτες επιλογές κάτω από τα γκολπόστ, οδεύει προς τον Παναθηναϊκό.

Οι υποθέσεις του καλούνται να τρέξουν -και θα γίνει- το προσεχές διάστημα, με τον Κρέσπο να είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στο «ναι», ενώ δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να συμβεί και με τον Βαρέλα.

Τέλος, υπάρχει και το θέμα της απόκτησης κάποιου παίκτη στη μεσαία γραμμή, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του Βέρνμπλουμ, ο οποίος θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η κίνηση που θα γίνει να εξαρτηθεί και από την υπόθεση της μεταγραφής του Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς τα εκατομμύρια των Αράβων θα δώσουν άλλη δυνατότητα κίνησης στο μεταγραφικό παζάρι.