Σάββατο 11 Μαΐου 2024 -

O Hamilton τα έβαλε με τους δημοσιογράφους



Ο Lewis Hamilton αν και εμφανίστηκε σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσε πως δεν θα πει τίποτα στους δημοσιογράφους. Αποφάσισε μάλιστα να περιορίσει τις συμμετοχές του σε συνεντεύξεις τύπου!

Ο λόγος; Κάποια γεγονότα που συνέβησαν την Πέμπτη, στην διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου με την οποία ανοίγει το αγωνιστικό τριήμερο. Ο Hamilton, την ώρα της συνέντευξης Τύπου έβγαζε φωτογραφίες τις οποίες πόσταρε εκείνη την στιγμή στον λογαριασμό του στο Snapchat. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία πιο πάνω, στο ένα στιγμιότυπο είναι ο ίδιος ο Hamilton με αυτιά και μύτη λαγού και ένα καρότο στο στόμα. Την εικόνα συνοδεύει η ατάκα «Αυτή η @@@ με σκοτώνει…». Στην άλλη εικόνα είναι ο Carlos Sainz Jr. με αυτιά και μύτη αλεπούς. Όταν ρωτήθηκε επί τόπου για το τι κάνει, ο Hamilton απάντησε «είναι κάτι δικό μου, αστείο…».

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Και ο Hamilton αντέδρασε με τον εξής τρόπο. Εμφανίστηκε σήμερα στην προγραμματισμένη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους και είπε τα εξής:

«Αποφάσισα να μην απαντήσω σε ερωτήσεις. Με όλο τον σεβασμό, ξέρω ποιοι από εσάς με υποστηρίζετε, και λογικά το ξέρετε και εσείς ότι σας γνωρίζω. Αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που εκμεταλλεύονται συγκεκριμένες καταστάσεις. Την Πέμπτη έγινε κάτι με πολύ χαλαρή διάθεση. Και αν κάποιοι από εσάς θεωρείται ότι ήταν ένδειξη έλλειψης σεβασμού, ζητώ συγνώμη. Ήταν απλώς λίγη πλάκα. Αυτό που πραγματικά δείχνει έλλειψη σεβασμού είναι όσα γράφτηκαν μετά για μένα. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν πολύ αρνητικά πράγματα. Και δυστυχώς δεν βρίσκονται εδώ αυτή την στιγμή. Αποφάσισα να περιορίσω τις τακτικές ομαδικές συνεντεύξεις Τύπου στην διάρκεια των Grand Prix. Και η απόφαση που πήρα δεν επηρεάζει μόνο εκείνους αλλά και εσάς. Αλλά δεν πρόκειται να κάτσω να με προσβάλει κανείς».

Ο Carlos Sainz, πρωταγωνιστής άθελά του στο περιστατικο, δήλωσε: «Κατανοώ και τις δύο πλευρές. Ξέρω ότι όταν μιλάω στον πατέρα μου, από κοντά ή ακόμη και στο τηλέφωνο, δεν θα του άρεσε κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει και για την παρέα μου σε ένα δείπνο. Από την άλλη ο Lewis το κάνει αυτό δέκα χρόνια. Τον καταλαβαίνω. Όπως καταλαβαίνω και εσάς που λογικά θεωρείται ότι σας προσβάλλει να του μιλάτε και να κάνετε ερωτήσεις ενώ εκείνος παίζει με το κινητό. Ξέρω πως είναι τα πράγματα πίσω από τις κάμερες και πως πρέπει να φαίνονται μπροστά από τις κάμερες. Και δεν το λέω αυτό απλώς για να διατυπώσω μια πολιτικά ορθή θέση».