Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

συνεντευξη τυπου



ΔΙΣ: Η Συνέντευξη Τύπου της κρίσιμης Συνεδρίασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αυστηρά μέτρα υγιεινής και τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ασφαλείας συνεδρίασε σήμερα η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να αποφανθεί επί των εξελίξεων αναφορικά με την σταδιακή επιστροφή στη «νέα κανονικότητα».



Βαρύ το κλίμα στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν Τουσκ, Γιούνκερ και Μακρόν

Πικρόχολοι και εμφανώς απογοητευμένοι ήταν τόσο ο Ντόναλντ Τουσκ όσο και ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής για το βέτο της Γαλλίας και άλλων χωρών όσον αφορά στην ένταξη της Αλβανίας και της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ.



Η συνέντευξη Τύπου του Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ένα 24ωρο πριν την ενθρόνιση του, στην έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.



Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα Ερντογάν - Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου

Ο Αλ. Τσίπρας θύμισε ότι ήταν από τους πρώτους ηγέτες που είχε τηλεφωνήσει στον Τούρκο Πρόεδρο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στη γείτονα, για να εκφράσει τη στήριξη της Ελλάδας μια χώρας που υπερασπίζεται την δημοκρατία και την ελευθερία και καταδικάζει κάθε προσπάθεια κατάλυσης της δημοκρατικής νομιμότητας.



Συνέντευξη τύπου στις 12:30 παραθέτει την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος

Συνέντευξη Τύπου στις 12:30 παραθέτει αύριο ο Πάνος Καμμένος. Στις 10:30 θα δει στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα. Απόσυρση των υπουργών του από την κυβέρνηση θέλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Το παρασκήνιο που έφερε τη συνάντηση των δυο για την Κυριακή.



Ο Ερντογάν κοιμήθηκε σε συνέντευξη Τύπου

Όπως φαίνεται ο Ταγίπ Ερντογάν είναι κουρασμένος και δεν άντεξε το βαρύ πρόγραμμα που είχε χθες.

Μετά από τη συνάντηση με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ πέταξε για Μολδαβία ,όπου και συναντήθηκε με τον ομόλογό του. Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων, δεν άντεξε και …έκλεισε για λίγο τα μάτια του!