Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Μένιος Φουρθιώτης: Στο κελί παρέα με άλλα τέσσερα άτομα



Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες της ζωής του προσπαθεί, από το πρωί της Κυριακής, οπότε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής του καναλιού Έψιλον, αφού βγήκε αρνητικός στο τεστ κορωνοϊού, στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε κελί της 6ης πτέρυγας, το οποίο και θα μοιράζεται με 4 ακόμα άτομα. 

Ο ίδιος, αφού παρέλαβε τα ρούχα του και δήλωσε ότι δεν θα φάει το φαγητό των φυλακών, μιας και ακολουθεί ειδική διατροφή, ζήτησε να επικοινωνήσει και πάλι με τους δικηγόρους του. Ωστόσο, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι του εξήγησαν ότι η φυλακή έχει κανόνες τους οποίους και πρέπει να ακολουθεί όπως και οι υπόλοιποι κρατούμενοι. Έτσι αναμένεται να επικοινωνήσει μαζί τους τα επόμενα 24ωρα. 

Ο παρουσιαστής φαίνεται να μην είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση ενώ σήμερα πρόκειται να περάσει από συνέντευξη με την διευθύντρια του σωφρονιστικού καταστήματος, μια διαδικασία που ακολουθείται με όλους τους νέους κρατούμενους.

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα στις 19:10 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου. Έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς να πει το παραμικρό και πλέον θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.