Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

«Κλειδώνει» η μεταγραφή αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό: Οι τρεις περιπτώσεις που εξετάζονται



Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του Ολυμπιακού στη θέση του αριστερού μπακ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Αυτήν τη στιγμή φαίνεται πως τρεις είναι οι περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο Λιμάνι για τη θέση, από τη λίστα των πέντε παικτών που είχαν στο μπλοκάκι τους οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Σιλά της Λανς και ο Όλσον της Έλφσμποργκ βγήκαν από το «κάδρο» και -όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής»- πλέον οι Πειραιώτες εστιάζουν την προσοχή τους στους Νταλμπέρτ της Ίντερ (δανεικός στη Ρεν), του Ρεάμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα και του Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.

Οι τρεις αυτοί παίκτες αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό με την τελική εισήγηση να αναμένεται εντός της προσεχούς εβδομάδας. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις από πλευράς «ερυθρόλευκων», ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στη συγκεκριμένη υπόθεση και να έρθει ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Ρούμπεν Βινάγκρε, ο οποίος επιστρέφει στη Γουλβς, για να πάει από εκεί στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.