Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Η νέα αρχή της Σαπεκοένσε- Τα πρώτα βήματα!



Σαν τον… φοίνικα, η Σαπεκοένσε ξαναγεννιέται από τις στάχτες της!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, που ξεκληρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, πραγματοποίησε σήμερα (6/1) την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έχοντας, πλέον, στο ρόστερ της νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και αμούστακα παιδιά από την ακαδημία της.

Στα αποδυτήρια της Σαπεκοένσε έδωσε το «παρών» ο επιζώντας Νέτο, του οποίου η ομιλία -και η εικόνα του με τις πατερίτσες- συγκλόνισε.

«Μπροστά μας είναι ένας νέος δρόμος με ελπίδα, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, μάχη, ειδικά με αυτούς τους άνδρες που θα είναι οι εκπρόσωποι των πολεμιστών μας από εδώ και πέρα. Η Σαπεκοένσε είναι μια ομάδα διαφορετική, είναι μια ομάδα ευτυχισμένη», είπε στην ομιλία του, εμφανώς συγκινημένος, ο πρόεδρος, Πλίνιο Νταβίντ Ντε Νες Φίλιο, ο οποίος παρουσίασε, επίσης και τον νέο προπονητή της ομάδας, Βάγκνερ Μαντσίνι.

Η Σαπεκοένσε, θυμίζουμε, ξεκινά την προετοιμασία της, τόσο για τις εγχώριες υποχρεώσεις της όσο και για εκείνες, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ως νικήτρια του Κόπα Σουνταμερικάνα.