Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

αρχη



Εκδόθηκαν 18.500 εφάπαξ από την αρχή του έτους

Από την αρχή του έτους το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) εξέδωσε 18.500 αποφάσεις εφάπαξ παροχών, συνολικής δαπάνης 303 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του να σημειώσουν ποσοστιαία μείωση της τάξης του 35%.



Από τις 15 Φεβρουαρίου οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν με κάρτα μέσω Taxisnet

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα στην πληρωμή φόρων.

Από τις 15 Φεβρουαρίου οι φορολογούμενοι θα μπορούν να τακτοποιούν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους με τις κάρτες τους μέσω Taxisnet χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις.



Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Έρχονται εντατικοί έλεγχοι σε ξενοδοχεία

Εντατικούς ελέγχους στα ξενοδοχεία προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για το 2017 τόσο από τις ΔΟΥ όσο και από την Υπηρεσία Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων. 



Αγγελόπουλος: Όσα δύσκολα πέρασε από την αρχή του Survivor

Η παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor άλλαξε πολλά. Δείτε τρεις μεγάλες στιγμές που έγραψαν ιστορία στο φετινό παιχνίδι, λίγο πριν τον τελικό.



Η νέα αρχή της Σαπεκοένσε- Τα πρώτα βήματα!

Σαν τον… φοίνικα, η Σαπεκοένσε ξαναγεννιέται από τις στάχτες της!

Η βραζιλιάνικη ομάδα, που ξεκληρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην ανείπωτη αεροπορική τραγωδία του Μεντεγίν, πραγματοποίησε σήμερα (6/1) την πρώτη της συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, έχοντας, πλέον, στο ρόστερ της νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και αμούστακα παιδιά από την ακαδημία της.



Ξεκινούν τα μαθήματα στα δημόσια ΙΕΚ

Ανοίγουν σήμερα τα 126 Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) για να δεχθούν περισσότερους από 16.000 σπουδαστές.