Πέμπτη 02 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

7 °C

Σήμερα, 2. Δεκεμβρίου 2021

Γύρισε στην Ελλάδα ο πρωταθλητής ΠετρούνιαςΟ Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, το τέταρτο συνεχόμενο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα - Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κέκι και έγραψε ιστορία.

Το πρώτο άτομο που αγκάλιασε ήταν η μητέρα που τον περίμενε υπομονετικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τον συγχαρεί για την σπουδαία του επιτυχία στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.

Ο Πετρούνιας δεν είχε κλείσει μάτι όλο το βράδυ, λόγω του κουραστικού ταξιδιού της επιστροφής. Εφυγε τις πρώτες πρωϊνές ώρες με λεωφορείο από τη Γλασκώβη για το Εδιμβούργο, από εκεί πέταξε για Βρυξέλλες και μετά για Αθήνα, όπου έφτασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα.

Στους δημοσιογράφους μίλησε για το χρυσό μετάλλιο, για τους πόνους που ένιωθε στον ώμο τους τελευταίους έξι μήνες με αποτέλεσμα να νιώθει κάποιες φορές ότι παραλύει, ενώ τόνισε ότι ελπίζει ότι αυτή η επιτυχία θα φέρει λίγη χαρά στους Ελληνες, μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αττική. Αφού απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, έφυγε σφαίρα για το σπίτι του. Εκεί τον περίμενε ένα γεμάτο με αποσκευές αυτοκίνητο, έτοιμο για διακοπές. Επόμενος προορισμός το Ιόνιο.