Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Λευτέρης Πετρούνιας



Χρήστος Μάστορας: Η αφιέρωση στον κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια

Με ένα κείμενο μέσα από τον προσωπικό του τρόπο λογαριασμό στο Instagram συνεχάρη ο Χρήστος Μάστορας τον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι δύο άντρες, εκτός από καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι, αφού ο τραγουδιστής έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.



Σάλος με τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Τούρκου πρωταθλητή που νίκησε τον Πετρούνια

Σάλος έχει προκληθεί για τον στρατιωτικό χαιρετισμό του Τούρκου πρωταθλητή Ιμπραΐμ Τσολάκ, που νίκησε τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Στουτγκάρδης.

Πρόκειται για νέο κρούσμα στρατιωτικού χαιρετισμού από Τούρκο αθλητή μετά την εθνική Τουρκίας στο ποδόσφαιρο.



Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη οι κορυφαίοι αθλητές του 2018

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής η 65η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ.



Ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Υπερήφανοι όλοι οι Έλληνες για το χρυσό μας παιδί!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε τραυματίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ενόργανης Γυμναστικής και κατέκτησε ξανά το χρυσό μετάλλιο! Kαι έγραψε Ιστορία!



Ο Πετρούνιας μπαίνει στο χειρουργείο

Ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας, αναγκάζεται λόγω προβλήματος τραυματισμού να μπει στο χειρουργείο για να το ξεπεράσει μία και καλή.

Το αποτέλεσμα, όμως, θα είναι να χάσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Ντόχα.

Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση του:



Γύρισε στην Ελλάδα ο πρωταθλητής Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έφτασε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, το τέταρτο συνεχόμενο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα - Ισοφάρισε το ρεκόρ του Κέκι και έγραψε ιστορία.

Το πρώτο άτομο που αγκάλιασε ήταν η μητέρα που τον περίμενε υπομονετικά στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τον συγχαρεί για την σπουδαία του επιτυχία στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης.