Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Europa League: Απόψε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ριέκα



Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να πάρει καλό αποτέλεσμα απέναντι στη Ριέκα εμφανίστηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης στις αγωνιστικές του επιλογές για το σημερινό (20:00) παιχνίδι.

Σχετικά με το αν είναι κομβικό το παιχνίδι για τη δεύτερη θέση σχολίασε: «Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο, η Μίλαν είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά θα πρέπει να παίξει τα ματς για να το δείξει. Για μένα όλες οι ομάδες είναι καλές. Είναι ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη και είναι όλες καλές».

Για το αν έχει θορυβηθεί από την επιθετική παραγωγικότητα της Ριέκα στο τελευταίο ματς (νίκησε με 7-0) είπε: «Αυτό με κάνει να καταλαβαίνω πως θα αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ομάδα. Και θα πρέπει να είμαστε στο 100%».

Για την παρουσία της Ριέκα στα ματς με Ολυμπιακό τόνισε: «Εκανε πολύ καλό ματς στο Καραϊσκάκη. Νομίζω πως και εντός έκανε καλό ματς και ήταν οριακή η πρόκριση».

Για την ετοιμότητα του Σιμόες και αν θα εξαρτηθεί η διάταξη από το αν θα παίξει είπε: «Είναι σημαντικός παίκτης. Ο Γιάκομπ και ο Αϊντάρεβιτς έπαιξαν πολύ καλά με τη Λάρισα. Θα δοκιμάσουμε να δούμε στην προπόνηση, θα μιλήσω μαζί του και με το ιατρικό τιμ και θα πάρουμε την απόφαση. Δεν πιστεύω στα συστήματα, πιστεύω στη δουλειά και την αγωνιστική συμπεριφορά».

Ο Ούρος Τσόσιτς εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και μεταξύ άλλων σχολίασε: Είδα και τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό και έχω μεγάλο σεβασμό για τη Ριέκα, υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση. Ξέρω καλά την αντίπαλό μας και περιμένω δύο πολύ δύσκολα ματς».

Εισήχθη εκτάκτως χθες στο Ιατρικό Κέντρο με συμπτώματα σκωληκοειδίτιδας o Γιώργος Γιακουμάκης. Θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και αναμένεται να μείνει τουλάχιστον 15 ημέρες εκτός προπονήσεων.