Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Euroleague: Τρίτη σερί ήττα για τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς



Η περυσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας παραπαίει φέτος, καθώς γνώρισε στο Τελ Αβίβ την τρίτη ήττα σε επτά αγώνες στη διοργάνωση, που ήταν μάλιστα συνεχής κι έτσι το αρχικό 4-0 έγινε 4-3.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχασε από τη Μακάμπι 77-87, με τον «Ζοτς» να παραδέχεται μετά το τέλος του αγώνα ότι η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.

Για τους Ισραηλινούς ο Σόνι Ουίμς είχε 22 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας έπαιξε 29 λεπτά για τη Φενέρ, σκοράροντας 10 πόντους και μοιράζοντας 8 ασίστ.

 

Η Αρμάνι Μιλάνο έφτασε στην τέταρτη νίκη της (4-3) επικρατώντας 88-76 της Μπασκόνια. Οι Ιταλοί του Γιασμίν Ρέπεσα έδωσαν διψήφια τιμή στη διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο και τη διατήρησαν ως το τέλος, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ρακίμ Σάντερς με 19 πόντους, ενώ ο Σέιν Λάρκιν (21 πόντοι, 9 ασίστ) πάλευε μόνος για τους Βάσκους. 

Πέμπτη ήττα της για την Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι και μάλιστα στη Γερμανία, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας απέδρασε με σπουδαία νίκη (79-78) από την «Brose Arena», τρίτη φετινή (3-4) για τους Σέρβους στη διοργάνωση.

Ο Μίλκο Μπιέλιτσα είχε 18 πόντους για τους νικητές, ενώ από την Μπάμπεργκ (2-5) προσπάθησαν οι Νικολό Μέλι (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Ντάριους Μίλερ (14π.). Ο Νίκος Ζήσης έπαιξε 27 λεπτά, με απολογισμό 11πόντους και 9 ασίστ.

Κάνοντας ρεκόρ συλλόγου στις τελικές πάσες (34), η Αναντολού Εφές επιβλήθηκε στην Κωνσταντινούπολη της Ούνιξ Καζάν με 104-99 και πέτυχε την τρίτη φετινή νίκη (3-4), σε αντίθεση με τους Ρώσους που έχασαν για πέμπτη φορά σε επτά παιχνίδια.

Ο Τόμας Ερτέλ είχε 24 πόντους για την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενώ από την Ούνιξ προσπάθησαν οι Κιθ Λάνγκφορντ (25 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και Αρτσιόμ Παρακούσκι (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ).