Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

φενερ



Πυρηνική αντίδραση από Ολυμπιακό! Έβγαλε τα απωθημένα του στον Ομπράντοβιτς

Τα απωθημένα του στον Ομπράντοβιτς και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενερμπαχτσέ έβγαλε ο Ολυμπιακός, 95-70, την «έπιασε» (14-7), έχοντας και το πλεονέκτημα με 2/2 απέναντί της και μένει σταθερά στη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ.



«Όχι» του Μιραλάς για Φενερμπαχτσέ

Αποφασισμένος να τηρήσει την υπόσχεσή του στους ανθρώπους του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Κέβιν Μιραλάς. 

Ο Βέλγος επιθετικός, όπως έγινε γνωστό χθες, έχει δεχθεί πρόταση από την Φενερμπαχτσέ για να συνεχίσει ως δανεικός στην Τουρκία την καριέρα του. 



Δήλωση έκπληξη του Ζοτς για τους καλύτερους οπαδούς παγκοσμίως

Οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου είναι εκείνοι της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της τουρκικής ομάδας.



Δε φαντάζεστε τι έκανε ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Φενέρ από την Μπασκόνια

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε από την Μπασκόνια... νυχτοπερπάτησε τους παίκτες και τους συνεργάτες τους για τους φτιάξει την διάθεση, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος Χαβιέρ Γκανσέδο.



Βασιλειάδης: Περηφάνια για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό μπάσκετ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, παρακολούθησε δια ζώσης την προσπάθεια του Ολυμπιακού στον τελικό της EuroLeague απέναντι στη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, Φενερμπαχτσέ, στο Σινάν Ερντέμ, της Κωνσταντινούπολης.

Μετά το τέλος του τελικού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:



Παραδοχή Σφαιρόπουλου, «9άρης» Ζοτς και σπόντα Αγγελόπουλων

Στενοχωρημένος από την ήττα, αλλά και ρεαλιστής ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρ, καθώς παραδέχθηκε πως ήδη κοιτάζει μπροστά και μίλησε για το σημείο που έκρινε την ήττα του Ολυμπιακού.