Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ομπραντοβιτς



Ομπράντοβιτς: Με δίδαξε πολλά πράγματα ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεχώρισε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μιλώντας για την προσωπική του σχέση με τον μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και κάνοντας αναφορά σε όσα τον δίδαξε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος προπονητής:



Δήλωση έκπληξη του Ζοτς για τους καλύτερους οπαδούς παγκοσμίως

Οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου είναι εκείνοι της Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο περιοδικό της τουρκικής ομάδας.



Δε φαντάζεστε τι έκανε ο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Φενέρ από την Μπασκόνια

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την εντός έδρας της Φενέρμπαχτσε από την Μπασκόνια... νυχτοπερπάτησε τους παίκτες και τους συνεργάτες τους για τους φτιάξει την διάθεση, όπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος Χαβιέρ Γκανσέδο.



Έξαλλος ο Ζοτς - Χτύπησε παίκτη

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εκνευρίστηκε με τον Μπερκ Ούγκουρλου, χτυπώντας τον στο χέρι.

Ο νεαρός γκαρντ της Φενέρμπαχτσε δεν άκουσε τις οδηγίες του "Ζοτς", με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να καλεί τάιμ άουτ και να αρχίζει να του φωνάζει.



Euroleague: Τρίτη σερί ήττα για τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς

Η περυσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας παραπαίει φέτος, καθώς γνώρισε στο Τελ Αβίβ την τρίτη ήττα σε επτά αγώνες στη διοργάνωση, που ήταν μάλιστα συνεχής κι έτσι το αρχικό 4-0 έγινε 4-3.

Η Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχασε από τη Μακάμπι 77-87, με τον «Ζοτς» να παραδέχεται μετά το τέλος του αγώνα ότι η διαφορά θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.



Αδιόρθωτος Ομπράντοβιτς: Του έφταιγε πάλι η διαιτησία!

Στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άρχισε με τα συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Τον μικρό του αδερφό, Δημήτρη Ιτούδη-έτσι τον αποκάλεσε-τον Πιστιόλη, τον Μίντλετον και τους υπόλοιπους της ΤΣΣΚΑ.