Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 -

Έριξαν μπουκάλια και καρέκλες στους παίκτες του ΠΑΟΚΠολεμικό τοπίο θύμισε το κλειστό στου Ρέντη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού με 3-2, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα για το βόλεϊ Ανδρών.

Αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης, εκτοξεύθηκαν στο τάραφλεξ δεκάδες μπουκάλια, σπασμένες καρέκλες, ακόμη και κροτίδες προς το μέρος των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι συνωστίστηκαν όλοι σε μία γωνία, κρατώντας μάλιστα καρέκλες, προκειμένου να προφυλαχθούν. 

Μάλιστα, η κατάσταση αυτή συνεχίστηκε για τουλάχιστον 15 λεπτά, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραμένουν στο ίδιο σημείο, ώστε να αδειάσουν οι κερκίδες και στη συνέχεια να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια. Από την πλευρά του και παρά το χάος που επικρατούσε στο κλειστό, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Σλόμπονταν Μπόσκαν, συνεχάρη έναν έναν τους παίκτες του Ελγκέτα για την κατάκτηση του τίτλου. 

Επίσης, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων ακουγόταν συνεχώς το αντεθνικό σύνθημα «Βου-Βου-Βούλγαροι», με αποδέκτες τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».