Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Champions League: Βλέπει πλέι-οφ ο Ολυμπιακός, δύσκολο έργο για την ΑΕΚ



Το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Champions League “σφραγίζει” σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολο έργο στη Ρωσία, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στο Καραϊσκάκη, στις 21:45, ο Ολυμπιακός καλείται να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Βελιγράδι, όταν και επικράτησε της Παρτιζάν με 3-1, κι έτσι σήμερα προκρίνεται ακόμα και με ήττα, αρκεί αυτή να είναι με ένα γκολ διαφορά ή με σκορ 0-2.

Ο Μπέσνικ Χάσι θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον νεοαποκτηθέντα αριστερό μπακ Μίλιτς, που πάντως δεν αναμένεται να αγωνιστεί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ταχτσίδης, Μποτία και Σισέ. Από την άλλη, η Παρτιζάν θα αγωνιστεί χωρίς ένα από τα αστέρια της, τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο, που έμεινε εκτός αποστολής και όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή σε γαλλική ομάδα.

Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ, η οποία πρέπει να ανατρέψει στη Μόσχα (20:00) το εις βάρος της 0-2 του ΟΑΚΑ κόντρα στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ.

Σημειώνεται ότι οι ομάδες που θα προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League περνάνε στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, όπου θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη φάση των ομίλων, ενώ οι ομάδες που θα αποκλειστούν θα “πέσουν” στα πλέι-οφ του Europa League, όπου επίσης θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στους ομίλους της διοργάνωσης.