Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

τσσκα



To «ευχαριστώ» της ΤΣΣΚΑ σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν στην Σταρκ Αρένα του Βελιγραδίου, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα, με τραγικό απολογισμό το θάνατο περισσοτέρων από 130 ανθρώπων.



Τεράστιος Ολυμπιακός… Θρίαμβος επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο… αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ξανάπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της βαθμολογίας (10-3), μετά από συγκλονιστική μάχη που θύμιζε «τελικό» Euroleague, νικώντας 88-86, στο ΣΕΦ.



Διάστρεμμα ο Πρίντεζης, αμφίβολος με ΤΣΣΚΑ

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε στην τελευταία απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (20/12). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, του τοποθετήθηκε πάγος στο δεξί αστράγαλο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός.



Champions League: Βλέπει πλέι-οφ ο Ολυμπιακός, δύσκολο έργο για την ΑΕΚ

Το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Champions League “σφραγίζει” σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παρτιζάν, ενώ η ΑΕΚ έχει πολύ δύσκολο έργο στη Ρωσία, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



Ενοχλημένος ο Ιτούδης για τον Σπανούλη: Αστειεύεστε;

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκλείστηκε από στον ημιτελικό του Final 4 από τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Ιτούδης κλήθηκε να απαντήσει στην Συνέντευξη Τύπου στο αν είχε κάποιο πλάνο για τον περιορισμό του Βασίλη Σπανούλη.

Εμφανώς ενοχλημένος, αρκέστηκε να απαντήσει: «Με ρωτάτε σοβαρά αν είχα πλάνο για τον Σπανούλη; Αστειεύεστε;»



Ραντεβού με την ιστορία: Στις 18.30 παίζει ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης θα χτυπά από σήμερα ως την Κυριακή η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ. 

Μαζί θα χτυπά και η καρδιά των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που πέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του δεύτερου από τους τρεις κορυφαίους διασυλλογικούς τίτλους της Ευρώπης επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο για να διεκδικήσει συμμετοχή σε άλλον έναν τελικό.