Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Διάστρεμμα ο Πρίντεζης, αμφίβολος με ΤΣΣΚΑ



Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν συμμετείχε στην τελευταία απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (20/12). Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, του τοποθετήθηκε πάγος στο δεξί αστράγαλο και κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός.

Η συμμετοχή του απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα κριθεί από το πώς θα αισθάνεται ο διεθνής φόργουορντ λίγο πριν το τζάμπολ της 13ης αγωνιστικής της Euroleague. Mε δεδομένες τις απουσίες των Δημήτρη Αγραβάνη στο «4» και Νίκολα Μιλουτίνοβ στο «5», η παρουσία ή μη του Πρίντεζη αλλάζει τις ισορροπίες στο παιχνίδι, με τους Ρώσους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αυριανή (20/12, 21.00) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, είναι αμφίβολη.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και νιώθει ενοχλήσεις. Το αν θα ενισχύσει ή όχι την ομάδα κόντρα στους Ρώσους, θα «φανεί» λίγο πριν το τζάμπολ».