Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Αθωώθηκαν ΑΕΚ και Μελισσανίδης από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ



AΕΚ και Δημήτρης Μελισσανίδης κρίθηκαν αθώοι από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία είχε εισηγηθεί αφαίρεση 10 βαθμών στην Ένωση και ισόβιο αποκλεισμό στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, για την υπόθεση που αφορούσε επηρεασμό σε εκλογικές διαδικασίες περίπου δέκα Ενώσεων.

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας «έτρεχε» τους τελευταίους μήνες η ΑΕΚ, καθώς είχε παραπεμφθεί στο δικαστικό τμήμα από καταγγελία την οποία φέρεται πως έκανε το σωματείο «Κίνηση Πολιτών-Φιλάθλων Καρδίτσας».

Συγκεκριμένα το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είχε εισηγηθεί την αφαίρεση 10 βαθμών στην ΑΕΚ και ισόβιο αποκλεισμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη για την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα πρόκειται να γίνει, καθώς το ζήτημα έληξε οριστικά αφού η ΑΕΚ και ο διοικητικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης, αθωώθηκαν από την δικαιοσύνη. Οπως αθώοι κρίθηκαν και οι Γιάννης Παπαδόπουλος, Νικόλαος Αυλωνίτης, Κωνσταντίνος Ντάσιος και Άγγελος Δανιήλ.