Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΕΠΟ



ΕΠΟ: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Λίντμπεργκ που αναλαμβάνει υπεύθυνος για το VAR

Τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρησή του ο Λέιφ Λίντμπεργκ επιστρέφει στην ΚΕΔ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ως συνεργάτης του Πίτερ Φρόιντφελντ και θα είναι αυτός που θα αναλάβει υπεύθυνος για το VAR ενώ αποφασίστηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Φριτς Στούχλικ που είχε προσληφθεί το 2022 ως σύμβουλος παρατηρητών διαιτησίας.



Η ΕΠΟ υποστηρίζει πως δεν έγινε ουδεμία παραποίηση στο όνομα του VAR του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον αντιπρόεδρο και νομικό σύμβουλο του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, σχετικά με τον διαιτητή VAR του αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Κρίστιαν Μίκελ. Στην ενημέρωση της Ομοσπονδίας τονίζεται ότι δεν έγινε παραποίηση του ονόματός του και ότι η υπόθεση παραπέμπεται στα αρμόδια όργανα.



ΕΠΟ προς διαιτητές: «Να αρθεί η αποχή αλλιώς διαγράφεστε από τους πίνακες»

Η ΕΠΟ έδωσε στους διαιτητές τελεσίγραφο ώστε να αρθεί η αποχή τους και να σφυρίξουν το ερχόμενο σαββατοκύριακο στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δείχνει διάθεση επανεκκίνησης του πρωταθλήματος και ο Τάκης Μπαλτάκος ουσιαστικά έδωσε δύο επιλογές στους διαιτητές: Η μία είναι το να αρθεί η αποχή και να σφυρίξουν κανονικά στα παιχνίδια.



ΕΠΟ για Κ.Νεστορίδη: «Παίκτης-σύμβολο για την ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Την απώλεια του σπουδαίου Κώστα Νεστορίδη θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με την ΕΠΟ να κάνει μια αναδρομή στη μεγάλη καριέρα του στα γήπεδα, εκφράζοντας τη θλίψη της για την απώλειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Tα 7 μέτρα που προτείνει η ΕΠΟ για την προστασία των διαιτητών

Μετά από δύο και πλέον ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου με μέλη της ΚΕΔ και τους διαιτητές της Super League.



Κύπελλο Ελλάδας: Μόνο σε 2 αγώνες της φάσης των «16» θα υπάρχει VAR

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές και τους βοηθούς τους για τα πρώτα έξι παιχνίδια της φάσης των «16» του κυπέλλου Ελλάδας και έκανε γνωστό ότι VAR θα υπάρχει μόνο σε δύο αγώνες και συγκεκριμένα σε αυτόν του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα και σε αυτόν του ΟΦΗ με την Κηφισιά στο Ηράκλειο.