Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Ακόμη μια λύση για το κέντρο της ΑΕΚ στο προσκήνιο



Ο Νέναντ Κρστίσιτς είναι η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν θα είναι η μόνη, ειδικά για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

 

Ο Άλμπερτ Μπρους θα είναι μια λύση συμπληρωματική στο ρόστερ, αλλά σίγουρα όχι για τα βασικά πλάνα. Εκτός… εάν βγάλει μάτια.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στην Ένωση και θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση για τη μεσσαία γραμμή, είναι ο Αλί Ντομ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στην πρωταθλήτρια Ελλάδας έχουν ξεχωρίσει τα προσόντα του μέσου της Ρεμς, ο οποίος είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,89 μ. και αγωνίζεται ως «οκτάρι», με δυνατότητα να μετακινηθεί και πιο πίσω.

Σημαντικό στοιχείο στο βιογραφικό του αποτελεί ότι έχει ήδη παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, με 26 παιχνίδια στην προηγούμενη σεζόν της Ligue 1 και 12 συμμετοχές την τρέχουσα περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις. Όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ, ο «δικέφαλος» δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 202ο, όμως η περίπτωσή του παρακολουθείται με ενδιαφέρον.