Τρίτη 05 Μαρτίου 2024 -

Ακόμη και με μηνύσεις απειλεί η Άννα Κορακάκη. Τι συνέβηΑκόμη και με μηνύσεις απειλεί η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο για τη συγκεκριμένη διαφήμιση.

Ο λόγος για ένα banner ling fluent, το οποίο… κοσμεί η Άννα Κορακάκη εν αγνοία της και μόλις ενημερώθηκε, φρόντισε να προειδοποιήσει ότι θα κινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebbok, η όμορφη Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει τη χρησιμοποίηση της εικόνας της για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς, δίχως τη συναίνεση της.

Η τοποθέτηση της Άννας Κορακάκη:

«Τις τελευταίες μέρες έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα και ευχαριστώ όλους τους φίλους για την ενημέρωση. Γνωστοποιώ δημόσια, ότι η συγκεκριμένη «διαφήμιση» της ling fluent δημιουργήθηκε και προβάλλεται κατ’ επανάληψη εν αγνοία μου. Νομικά, δεν έχει το δικαίωμα κανείς να χρησιμοποιεί αυθαίρετα την εικόνα μου χωρίς τη συναίνεσή μου για διαφημιστικούς και λοιπούς σκοπούς. Προειδοποιώ και ενημερώνω ότι για οποιαδήποτε αντίστοιχη πράξη, κινώ κάθε νόμιμη διαδικασία».