Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ



Δεν έχουν «τέλος» οι γκάφες από την ΕΡΤ - «Εκτός εαυτού» ο αδερφός της Α.Κορακάκη

Όπως όλα δείχνουν, η ΕΡΤ κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη, καθώς μετά από εκείνη με τον Λευτέρη Πετρούνια στο Τόκιο, τώρα απαξιώνει και την προσπάθεια της Άννας Κορακάκη.



H Αννα Κορακάκη με "χρυσό" στο Μίνσκ

Το χρυσό μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι 25 μ. κατέκτησε η Άννα Κορακάκη, στο πλαίσιο των 2ων Ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στο Μινσκ της Λευκορωσίας.

 



Ευρωπαϊκό Μινσκ: Η Κορακάκη πήρε το πιο δύσκολο μετάλλιο της καριέρας της

Κυριολεκτικά με την… ψυχή στο στόμα πέρασε η Άννα Κορακάκη στον χθεσινό τελικό των 10μ. αεροβόλου πιστολιού, αλλά για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσε την κλάση της. Η χρυσή Ολυμπιονίκηςστο Ευρωπαϊκό του Μινσκ πάλεψε για την πρώτη θέση του βάθρου με τη Ζοράνα Αρούνοβιτς· τελικά, όμως, η αθλήτρια από τη Σερβία ήταν αυτή που στέφθηκε πρωταθλήτρια με 241,2 βαθμούς.



Άννα Κορακάκη - Δεύτερη πανευρωπαϊκά!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι από 10μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Άλλο ένα μετάλλιο στην τόσο πλούσια συλλογή της, κατέκτησε η Άννα Κορακάκη. Η 22χρονη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής πήρε το ασημένιο στο αεροβόλο πιστόλι από 10μ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Όσιγιεκ της Κροατίας, συγκεντρώνοντας 242,9β.



Λευτέρης Πετρούνιας και Άννα Κορακάκη οι κορυφαίοι αθλητές του 2018

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής η 65η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ.



Η Άννα Κορακάκη μοιράζεται την προσωπική της ιστορία και στέλνει μήνυμα σε όσους τα παρατούν μετά από μια αποτυχία

Ένα μήνυμα σε όλους όσους αγωνίζονται και δεν τα καταφέρνουν, θέλησε να μοιραστεί η χρυσή ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.