Παραδοσιακά μελομακάρονα
Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι.
Το μελομακάρονο είναι ελληνικό γλύκισμα που παρασκευάζεται βασικά από αλεύρι, σιμιγδάλι, λάδι, χυμό πορτοκαλιού και μέλι.
Αφράτη, εύκολη και αρωματική μηλόπιτα με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα! Ο ιδανικός συνδυασμός ξινών και κόκκινων μήλων χαρίζει ισορροπημένη γεύση και υπέροχο άρωμα.
260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Μια λαχταριστή σοκολατένια πάστα που λιώνει στο στόμα. Εύκολη στην παρασκευή, χωρίς μίξερ, και ακόμα πιο γευστική την επόμενη μέρα – αφράτη, ζουμερή και πλούσια σε σοκολάτα.
Για τη βάση:
Τα κολοκύθια είναι λαχανικό της εποχής και θα φτιάξεις τους πιο λαχταριστούς κεφτέδες ως συνοδευτικό ή και κυρίως πιάτο.
Υλικά
Το κέικ είναι η τέλει επιλογή για να το συνδυάσεις με τον καφέ σου το πρωί ή το απόγευμα.
Υλικά
4 αυγά
250 γρ. βούτυρο + λίγο ακόμη, για τη φόρμα
2 κούπες ζάχαρη
1 γιαούρτι
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
Αφράτες, χορταστικές και γεμάτες γεύση, αυτές οι κρέπες είναι ιδανικές για ένα κυριακάτικο τραπέζι ή ένα ιδιαίτερο γεύμα. Γεμιστές με κοτόπουλο, μανιτάρια και τυριά, θα γίνουν αγαπημένη συνήθεια!