Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;



Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την σημερινή ημέρα. 

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας. Μόνο αν τακτοποιήσετε με ψυχραιμία τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να λήξουν οι διενέξεις, που έχουν κουράσει και τους δυο σας. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε τακτική και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Οι προοπτικές για να πετύχετε περισσότερα θα είναι αρκετές και διαφορετικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο κλίμα με τους γύρω σας. Εστω και με καθυστερήσεις, θα έχετε λύσεις ικανοποιητικές και στα πιο δύσκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα κρύβει αρκετές παγίδες, γι' αυτό κρατηθείτε μακριά από αδικαιολόγητους εγωισμούς. Δεν είναι εποχή για ήρωες, γι' αυτό μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Μη φορτωθείτε πάνω στη βιασύνη σας περισσότερα από όσα θα έπρεπε κι από όσα αντέχετε.

ΛΕΩΝ: Θα ήταν σκόπιμο να σχηματίσετε ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, πού ή με ποιους θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε τελικά. Το μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας μπορεί να κάνει θαύματα κι έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές και να θυμάστε ότι σε όλα πρέπει να έχετε μέτρο. Μπορείτε να εδραιωθείτε καλύτερα στον εργασιακό χώρο σας, ενώ θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή σε νέα άτομα που σας πλησιάζουν με σκοπό τη συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Φανείτε περισσότερο συντηρητικοί στις καινοτομίες ή στα ανοίγματα στον επαγγελματικό χώρο. Αφήστε πίσω σας το χθες και σκεφτείτε το σήμερα. Απίστευτες ευκαιρίες θα σας δοθούν και πρέπει να είστε έτοιμοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη χαλαρώσετε μέχρι να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι σας συμφέρει. Οπλιστείτε με ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε οικογενειακές και επαγγελματικές διαφορές. Προχωρήστε σε αλλαγές στη συμπεριφορά σας και αποβάλετε ό,τι κακό υπάρχει γύρω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τάξη στο χάος που έχει προκληθεί τελευταία στην αισθηματική σας ζωή. Δώστε ό,τι καλύτερο μπορείτε, χωρίς όμως να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή για το πόσο χρήσιμοι είστε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να είστε επιφυλακτικοί με συνεργάτες και φίλους που σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Είστε αρκετά εύστροφοι, ώστε να δίνετε μόνοι σας λύσεις στα προβλήματά σας, γι' αυτό μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα στηριζόμενοι στα λόγια τρίτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, με βάση τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει έως τώρα, πριν καταλήξετε στα σχέδιά σας. Αν τα πράγματα δεν σας πηγαίνουν καλά, μην ξεσπάτε στα άτομα της οικογένειάς σας, γιατί το κλίμα είναι ήδη έντονο.

ΙΧΘΥΕΣ: Διατηρήστε το καλό κλίμα και δώστε στον εαυτό σας αυτό που επιθυμεί έντονα, ό,τι κι αν είναι. Ετσι θα αποκλείσετε το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες που θα επηρεάσουν το αμυντικό σας σύστημα και την ψυχική υγεία σας