Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 -
Μέτριο

14 °C

Σήμερα, 18. Οκτωβρίου 2021

Α.Φάουτσι: «Ο εμβολιασμένος μεταδίδει κανονικά τον ιό»Ο διάσημος Αμερικανός λοιμοξιολόγος  Άντονι Φάουτσι, ομολογεί ανοικτά πλέον πως ο εμβολιασμένος μεταδίδει κανονικά τον κορωνοϊό, όπως και ο ανεμβολίαστος. 

 

Αυτό  επιβεβαιώνει πλήρως όλα όσα έλεγαν οι καθηγητές που έχουν χαρακτηριστεί ως «επικίνδυνοι», «τσαρλατάνοι» κτλ. από την ελληνική κυβέρνηση, καθώς ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, είχε πει πως «ο εμβολιασμένος μεταδίδει και μολύνεται». 

Συγκεκριμένα, ο καθηγητής Ανοσολογίας και διευθυντής του Κέντρου Λοιμώξεων και Αλλεργιών των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι εξήγησε το λόγο για τον οποίο το CDC αποφάσισε να επαναφέρει τις μάσκες στους εμβολιασμένους. 

Όπως είπε «οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να μολύνονται με την μετάλλαξη Δέλτα, συμβαίνει γιατί κανένα εμβόλιο δεν είναι 100% αποτελεσματικό. Μάθαμε πλέον ότι οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό σε άλλους ανθρώπους. Ο ιός έχει αλλάξει και γι' αυτό αλλάζει και η οδηγία του CDC, έτσι πλέον μπορώ να πω πως ακόμα και εάν είσαι εμβολιασμένος πρέπει να φοράς μάσκα σε εσωτερικούς χώρους και σε χώρους που υπάρχει μεγάλος συγχρωτισμός.

Πριν λίγους μήνες είχαμε άλλα δεδομένα, καθώς ένας ανεμβολίαστος είχε περισσότερο ιό από έναν εμβολιασμένο που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Τώρα με την μετάλλαξη Δέλτα τα πράγματα έχουν αλλάξει, καθώς ένας εμβολιασμένος που μολύνεται με την Δέλτα έχει τα ίδια επίπεδα ιού με έναν ανεμβολίαστο».

Κάτι που επί της ουσίας αποκαθηλώνει τα πιστοποιητικά εμβολισμού, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ύπαρξης τους, αφού οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν κανονικά τον κορωνοϊό, όπως και οι ανεμβολίαστοι!