Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μαμά σκυλίτσα βλέπει και πάλι τα μωρά της που νόμιζε ότι είχε χάσει - Δείτε την αντίδρασή της!

Νόμιζε ότι την απομάκρυναν από τα νεογέννητα μωρά της. Δείτε την... ανεκτίμητη αντίδρασή της σκυλίτσας όταν επανασυνδέεται μαζί τους λίγες ώρες μετά. 

Ένα μικρό θηλυκό Shih Tzu, η Asha Attie έζησε μια απίστευτη περιπέτεια. Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε κεντρικό δρόμο του Λος Άντζελες και μάλιστα ήταν έγκυος.

Άνθρωποι από φιλοζωική εταιρεία την βρήκαν σε άθλια κατάσταση να κλαίει και να είναι έτοιμη να γεννήσει. Αμέσως την μετέφεραν σε κτηνιατρικό κέντρο και κατάφερε με τη βοήθεια των γιατρών να γεννήσει τέσσερα υγιέστατα κουτάβια. Μόλις γέννησε, την απομάκρυναν από τα μωρά της ώστε να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και να την κουρέψουν, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι υγιής πριν δει και πάλι τα μωρά της.

Η ταλαιπωρημένη σκυλίτσα έκλαιγε που δεν έβλεπε τα μωρά της μέχρι τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και μπορούσε και πάλι να τα δει και να τα φροντίσει. Οι άνθρωποι της φιλοζωικής, της άνοιξαν το κλουβί με τα κουτάβια και την άφησαν να τα πλησιάσει και να μπει και αυτή ώστε να τα ταίσει.

Όλα πήγαν καλά και η σκυλίτσα είναι πλέον ευτυχισμένη και υγιής μαζί με τα μωρά της που ψάχνουν ένα σπίτι που θα τους προσφέρει την φροντίδα και την αγάπη που έχουν ανάγκη.