Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το twitter δεν αστειεύεται: Αυτούς διέγραψε εν ριπή οφθαλμού! (Φωτό)



Εδώ και μερικούς μήνες, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να κλείνει λογαριασμούς όταν οι κάτοχοι κάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά ή υβριστικά σχόλια.

Δείτε μερικούς από τους «καταδικασμένους»:

8 Ιανουαρίου 2017 : Ο Martin Shkreli, για μπούλινγκ

θεωρείται «ο πιο μισητός άνθρωπος των ΗΠΑ», σύμφωνα με το BBC. Το 2016, αυτός ο επικεφαλής φαρμακοβιομηχανίας, είχε ανεβάσει την τιμή ενός φαρμάκου από τα 13,50 δολάρια στα 750 δολάρια και τον μίσησαν.

Τον Δεκέμβριο του 2016 ξεκίνησε να κάνει μπούλινγκ στην δημοσιογράφο Lauren Duca, η οποία έγραφε άρθρα κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Η δημοσιογράφος κατόρθωσε να του απαγορεύσει τον λογαριασμό στο Twitter.

22 Νοεμβρίου 2016 : Η Tila Tequila, για νεοναζισμό

Η πρώην πορνοστάρ έγινε διάσημη χάρη στο MySpace και στα ριάλιτι, ανέβασε μια φωτογραφία σε συγκέντρωση νεοναζί, στην Ουάσινγκτον.

Εγραψε, μάλιστα, « Seig heil ». Η Τεξανή που είναι κόρη Βιετναμέζων boat people και αυτοαποκαλείται «ανώτερη Λευκής φυλής» απαγορεύτηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

19 Ιουλίου 2016 : Ο Milo Yiannopoulos, για ύβρεις μίσους

Του έχει απαγορευτεί το Twitter εφ'όρου ζωής. Ο 33χρονος ελληνο-βρετανός, περσόνα της «εναλλακτικής ακροδεξιάς» Alt-Right στις ΗΠΑ, δημοσιογράφος, ανοιχτά γκέη, συνεργάτης του ακροδεξιού σάιτ Breitbart News είναι ταυτόχρονα ένας βίαιος υβριστής των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, του φεμινισμού, του Ισλάμ, της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Οι ύβρεις που εξαπέλυσε, το 2016, εναντίον της αφρο-αμερικανής ηθοποιού Leslie Jones έβαλαν τέλος στην καριέρα του ως twitto.

12 Μαίου 2016 : Η Azealia Banks, για ρατσισμό

Η διάσημη αμερικανίδα ράπερ, γνωστή ειδικά για το κομάτι «212» το 2014, είχε βρίσει τον τραγουδιστή Zayn Malik, πρώην μέλος των One Direction. Είχε αποκαλέσει τον βρετανό μουσικό, πακιστανικής καταγωγής, «νέγρο των άμμων» και «Pakpap που βρωμάει κάρι». Απαγορεύτηκε στο Twitter, αλλά συνεχίζει να ανεβάζει μηνύματα στο Instagram και στο Facebook, υπέρ του Τραμπ, ενώ πρόσφατα κορόιδευε τη Βραζιλία για τη φτώχεια της.