Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Instagram: Νέα ρύθμιση αποκαλύπτει στους χρήστες ποιος δεν τους ακολουθεί πλέον



Μετά από αρκετά χρόνια το Instagram πρόσθεσε μια ρύθμιση που πρόκειται να ευχαριστήσει πολύ τους χρήστες του, καθώς θα ανακαλύπτουν άμεσα ποιος χρήστης έχει πάψει να τους ακολουθεί.

 

Κάποιοι χρήστες που διαθέτουν λογισμικό Android στις συσκευές τους ανέφεραν πως παρατήρησαν μια νέα ετικέτα στα προφίλ άλλων χρηστών, που αποκαλύπτει αμέσως αν τους ακολουθούν ή όχι. Για την ακρίβεια, στην περιγραφή του προφίλ κάθε χρήστη θα αναφέρεται αν σας ακολουθεί.

Ακόμα, οι ρυθμίσεις του Instagram πλέον θα αποκαλύπτουν αν κάποιος σταματήσει να σας ακολουθεί, καθώς η παραπάνω ετικέτα θα εξαφανίζεται σε περίπτωση που κάποιος κάνει «unfollow» από τον λογαριασμό σας, «μαρτυρώντας» τον πιο εύκολα.

Επίσης. σε περίπτωση που θελήσετε να ακολουθήσετε κάποιον εσείς, θα φαίνεται αν σας έχει ανακαλύψει ήδη ο ίδιος και σας ακολουθεί, καθώς η επιλογή που θα εμφανίζεται θα είναι «Follow back».

Ωστόσο, η ρύθμιση που θα ενθουασιάσει πολλούς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα σε όλους τους χρήστες με Android λογισμικό, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει ούτε στο νέο iOS 11.