Τρίτη 06 Δεκεμβρίου 2022 -

Έφτιαξαν πορτρέτο το Στιβ Τζόμπς χρησιμοποιώντας πλήκτρα από πληκτρολόγια υπολογιστώνΦόρο τιμής στον εκλιπόντα συνιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς απέτισαν με ένα άκρως ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο τρεις Ουκρανοί φοιτητές. Με περίσσιο μεράκι και… υπομονή έφτιαξαν το πορτρέτο του χρησιμοποιώντας πλήκτρα από πληκτρολόγια υπολογιστών!

Το έργο τέχνης, που περιλαμβάνει τις λέξεις «Apple», «Στιβ Τζομπς» και «iPhone» και προς το παρόν κρέμεται στον τοίχο μιας αίθουσας στη σχολή των τριών φοιτητών.

Οι φοιτητές που σπουδάζουν σε μια ιδιωτική σχολή πληροφορικής στην πόλη Μαριούπολη στη νοτιοανατολική Ουκρανία χρειάστηκαν τρεις μήνες προκειμένου να αποσυναρμολογήσουν περίπου 100 πληκτρολόγια και να φτιάξουν το πορτρέτο του Τζομπς.

«Όταν ξεκίνησα, πέρασα τρεις ώρες για κολλήσω δύο γραμμές από πλήκτρα» δήλωσε ο φοιτητής Ιβάν Κουτσουγκούρα στο ουκρανικό τηλεοπτικό δίκτυο TRK Ukraine.

«Έκαψα τα δάκτυλά μου, ήταν ζεστή κόλλα... Έπρεπε να κάνω διαλείμματα... διότι πόναγα στη μέση μου, επομένως ήταν πολύ δύσκολο».

Δείτε το βίντεο εδώ: reuters.com