Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Apple



Κομισιόν: Πρόστιμο – μαμούθ 1,8 δισ. ευρώ στην Apple

Πρόστιμο – μαμούθ ύψους 1,8 δισεκατομμυρίων ευρώ για κατάχρηση της δεσπόζουσας θέσης του στην αγορά διανομής εφαρμογών ροής μουσικής σε χρήστες iPhone και iPad, επέβαλλε στην Apple η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στην Apple στο πλαίσιο της αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας της ΕΕ.



Apple: Έτοιμη για λήψη η νέα αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone – Οι αλλαγές που φέρνει και ποια μοντέλα αφορά

Η Apple ανακοίνωσε πως πλέον είναι διαθέσιμο για λήψη στο iPhone το iOS 17.2.1, το οποίο περιλαμβάνει «σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων».



Apple: Bασίζεται ολοένα και περισσότερο σε Κινέζους προμηθευτές

Η Apple συνεργάζεται με όλο και περισσότερους Κινέζους προμηθευτές για την παραγωγή των iPhones, σύμφωνα με το Nikkei, αποτελώντας ένα σημάδι πως ο τεχνολογικός ανταγωνισμός των Κινέζων συνεχίζει να αυξάνεται παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των ΗΠΑ να περιορίσουν τις τεχνολογικές φιλοδοξίες τους.



Ιστορικά κέρδη για την Apple - Ξεπέρασαν τις προσδοκίες Google και Microsoft

Κέρδη «ρεκόρ» κατέγραψε η Apple το τρίμηνο Απριλίου- Ιουνίου, ενώ τα έσοδα των Google και Microsoft, ξεπέρασαν τις προσδοκίες.



Ο άγνωστος τρίτος συνιδρυτής της Apple

Η κατοχή του 10% της Apple σήμερα ακούγεται σαν όνειρο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας άντρας που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι η συγκεκριμένη ευκαιρία να σου ξεγλιστράει από τα χέρια. Ο λόγος για τον Ronald Wayne, το λιγότερο γνωστό τρίτο συνιδρυτή της Apple.



Σε «πόλεμο» Apple και Fortnite - Κλιμακώνεται η μεταξύ τους διαμάχη

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» της Apple με την σχεδιάστρια του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite, απειλώντας την Epic Games με αφαίρεση του λογαριασμού προγραμματιστή της και διακοπή των σχετικών εργαλείων, όπως και να περιορίσει την ικανότητά της να παρέχει βασικές τεχνολογίες γραφικών σε άλλες εφαρμογές.