Πέμπτη 02 Μαΐου 2024 -

αλλαγή φύλου



Λεβέντης σε Παυλόπουλο: Μην υπογράψεις το νόμο για την αλλαγή φύλου

Μετά την ομιλία του, που ήταν βγαλμένη από τον μεσαίωνα για το θέμα της αλλαγής φύλου, ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με αυτή, τον καλεί να μην υπογράψει τον νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και να τον αναπέμψει στη Βουλή προς πληρέστερη μελέτη και διαβούλευση.



Θανάσης Παπαχριστόπουλος για αλλαγή φύλου: Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό

Την άποψη ότι το νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή φύλουέπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, εξέφρασε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. 



Η παροιμία, οι γιατροί και οι δικηγόροι!

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε η Βουλή μετά το τέλος της πολύωρης και κουραστικής διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για τις έμφυλες ταυτότητες.

Οι λίγοι και «γενναίοι» που παρέμειναν για αρκετοί ώρα στους χώρους πέριξ της Ολομέλειας και του εντευκτηρίου είχαν χαλαρή διάθεση και όρεξη να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της κοινοβουλευτικής λειτουργίας.



Επίθεση της Παπαρήγα στην κυβέρνηση με ατάκα για...τα κουνελάκια του Playboy

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία αναφέρθηκε ακόμη και στο... Playboy και το γεγονός ότι η απώλεια του «νούμερο ένα προαγωγού Χιου Χέφνερ έπαιξε ως 2η είδηση στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1».

 



Στον «αέρα» η αλλαγή φύλου - Καταψηφίζει και η ΔΗΣΥ

Στον «αέρα» βρίσκεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, καθώς η επιμονή του υπουργείου Δικαιοσύνης να διατηρεί την διάταξη για τους 15χρονους λειτουργεί ως «νάρκη» για την έγκριση του «πυρήνα» των προωθούμενων ρυθμίσεων από την πλειοψηφία της Βουλής.



Κρεμαστινός: Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο με τη σημερινή του μορφή

"Δεν θα ψηφίσω το νομοσχέδιο με τη σημερινή του μορφή" επισημαίνει ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός σχετικά με το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.