Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2026 -

μίζες



Χαράλαμπος Χαραλάμπους: Στοχευμένη προσπάθεια να πληγεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αμφισβητηθεί η κυβέρνηση και να τραυματιστεί η εικόνα της πατρίδας μας

Την παραίτησή του από διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκου Χριστοδουλίδη, ανακοίνωσε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, μετά τη δημοσίευση του βίντεο που εμπλέκει την κυπριακή προεδρία σε διάλογο για μίζες.



«Σεισμός» στην Κύπρο μετά την αποκάλυψη του βίντεο με μίζες στο Προεδρικό. Η σύσκεψη με την ΚΥΠ και το παρασκήνιο

Πολιτικούς τριγμούς προκαλεί στην Κύπρο το αδιευκρίνιστης γνησιότητας βίντεο, στο οποίο καταγράφονται συνομιλίες με δημόσια και οικονομικά πρόσωπα της Κύπρου, μεταξύ των οποίων ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο πρώην υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, και ο CEO του ομίλου Cyfield, Γιώργος Χρυσοχός.



Έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν μίζες 10 εκατ. δολαρίων για τον Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ. Βίντεο

Σύμφωνα με έγγραφα που προσπάθησε να «θάψει» το FBI, μια εμπιστευτική πηγή δήλωσε στους ερευνητές ότι ο Τζο Μπάιντεν και ο γιος του Χάντερ, έλαβαν από 5 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες από κορυφαίο στέλεχος της ουκρανικής Burisma, την περίοδο που ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος!



Κάθειρξη 22 ετών στον Γιάννη Σμπώκο για την υπόθεση των Tor M1

Η αναγνώριση των ελαφρυντικών του πρότερου έντιμου βίου και της καλής διαγωγής που αναγνώρισε το δικαστήριο στον κατηγορούμενο για την υπόθεση των Tor M1, Γιάννη Σμπώκο«έσπασαν» τα ισόβια με τα οποία ήταν αντιμέτωπος.



Στον ανακριτή για τις μίζες στα εξοπλιστικά η Βίκυ Σταμάτη

Στον ανακριτή διαφθοράς θα μεταβεί σήμερα η Βίκυ Σταμάτη η οποία κατηγορείται ξανά σχετικά με την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά.

Την περασμένη εβδομάδα στον ανακριτή είχε μεταβεί και ο σύζυγός της Άκης Τσοχατζοπουλος, για το ποσό των περίπου 700.000 ελβετικών φράγκων που φέρεται να επενδύθηκε σε ένα ασφαλιστήριο ζωή



Άδωνις: Ο Τσακαλώτος δεν αντιδρά για τη μίζα

Την άποψη ότι η στάση του Ευκλείδη Τσακαλώτου έναντι των καταγγελιών του Ι. Λιβανού περί μίζας, που του ζητήθηκε για λογαριασμό στενού συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών δημιουργεί ξεκάθαρο πολιτικό θέμα εκφράζει ο Αδωνις Γεωργιάδης στα «Π».