Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Άδωνις: Ο Τσακαλώτος δεν αντιδρά για τη μίζα



Την άποψη ότι η στάση του Ευκλείδη Τσακαλώτου έναντι των καταγγελιών του Ι. Λιβανού περί μίζας, που του ζητήθηκε για λογαριασμό στενού συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών δημιουργεί ξεκάθαρο πολιτικό θέμα εκφράζει ο Αδωνις Γεωργιάδης στα «Π».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ κάνει επίσης λόγο για εμφανή προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να ποινικοποιήσει και να διχάσει το πολιτικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι της χώρας, ενώ διαμηνύει ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος δημιουργίας κόμματος δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, στην παρούσα πολιτική συγκυρία.

 

 

«Μου είναι ακατανόητη η στάση του κυρίου Τσακαλώτου, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταθέσει μήνυση κατά του κυρίου Λιβανού», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην ερώτηση πώς κρίνει την αντίδραση της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις των «Π» για τις μίζες στην υπόθεση Λιβανού και αν τίθεται ηθικό και πολιτικό θέμα με την παραμονή του καταγγελλόμενου συμβούλου του κ. Τσακαλώτο στο πόστο του.

«Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να συνάγω είναι ότι δεν του κάνουν μήνυση για να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ηχητικά», προσθέτει στη συνέχεια

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι οιεκλογές πριν από τον ερχομό του 2019 είναι αναπόφευκτες για την κυβέρνηση, ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ΄τοι διαπραγμάτευση με τους ξένους θα κρίνει τον χρόνο των εκλογών.