Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2024 -

Άδωνις Γεωργιάδης



Εξειδίκεύονται τα μέτρα για την υγεία που ανακοινώθηκαν στη ΔΕΘ

Αναλύονται οι μεταρρυθμιστικοί στόχοι στο πεδίο της Υγείας σε βάθος τριετίας, οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό συζητήθηκαν χθες στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.



Γεωργιάδης: Στη Θεσσαλονίκη τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων- Τοξικό φαινόμενο ο Παύλος Πολάκης

Για την εικόνα του εθνικού συστήματος υγείας που όπως τόνισε είναι καλύτερη σήμερα, σε σχέση με τα προηγούμενα 10 χρόνια, μίλησε το πρωί της Τρίτης 27/8 σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Επισημαίνοντας ότι τα επόμενα χρόνια η Θεσσαλονίκη θα διαθέτει τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία των Βαλκανίων, χαρακτήρισε τον Παύλο Πολάκη «τοξικό φαινόμενο».



Γιατί αυξήθηκαν από σήμερα οι τιμές σε φάρμακα – Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Στις ανατιμήσεις που τέθηκαν σε ισχύ για διάφορα φαρμακευτικά σκευάσματα, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως σημειώνει, οι αυξήσεις αφορούν «διάφορα φθηνά φάρμακα και κατά κανόνα πρόκειται για προσαρμογές τιμών στο μέσο όρο των 2 χαμηλότερων τιμών της Ευρωζώνης».



Νέα ΚΥΑ για τα κίνητρα σε γιατρούς να υπηρετήσουν στις άγονες περιοχές της χώρας

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα προκηρυχτούν και οι τέσσερις θέσεις παθολόγων για το νοσοκομείο της Κω, με όσα ισχύουν με τη νέα ΚΥΑ για τις άγονες περιοχές, τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.



Γεωργιάδης: Δεν θα είναι για πολύ ακόμα πρόεδρος ο Κασσελάκης – Ο πολακισμός αρχίζει και εδραιώνεται

Για την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον Παύλο Πολάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, υποστηρίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον πολακισμό και καλά να πάθει είναι η απάντηση γιατί ακούστε τώρα πώς έχει μπλέξει ο κύριος Κασσελάκης. Έχει χάσει τον έλεγχο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θα είναι για πολύ διάστημα ακόμα αρχηγός, είναι προφανές αυτό το βλέπει και τυφλός».



Γεωργιάδης σε Κασσελάκη: Το ποιος και εάν μου παρακολουθούσε κάποιος το τηλέφωνο, μου είναι αδιάφορο διότι δεν έχω και τίποτε να κρύψω

«Το ποιος και εάν μου παρακολουθούσε κάποιος το τηλέφωνο, μου είναι αδιάφορο διότι δεν έχω και τίποτε να κρύψω», απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επικαλούμενη έρευνα των Reporters United, αναφέρει ότι ο υπουργός Υγείας έπεσε 11 φορές θύμα απόπειρας παγίδευσης του κινητού του τηλεφώνου.