Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Άδωνις Γεωργιάδης



Γεωργιάδης: Το market pass και το καλάθι του νοικοκυριού πρέπει να συνεχιστούν για άλλο ένα εξάμηνο

Την εκτίμηση ότι τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης, όπως το market pass και το καλάθι του νοικοκυριού, πρέπει να συνεχιστούν για άλλο ένα εξάμηνο, μέχρι το τέλος του έτους, μέχρι να ισορροπήσει ο πληθωρισμός στα τρόφιμα, εξέφρασε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ 100.3 ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.



Γεωργιάδης: Όλη μας η προσπάθεια είναι να βρούμε τρόπους να ανοίξει με ασφάλεια η αγορά

«Όλη μας η προσπάθεια στο υπουργείο Ανάπτυξης είναι να βρούμε τρόπους να ανοίξει με ασφάλεια η αγορά. Δεν σας κρύβω ότι η παρούσα φάση της πανδημίας, η λεγόμενη βρετανική μετάλλαξη, οι συνεχόμενες πορείες, η επιβάρυνση του συστήματος υγείας σε υπέρμετρο βαθμό, αντικειμενικά δημιουργούν ασφυκτικά εμπόδια.



Σαν άλλος Τσιτσιπάς ο Άδωνις

Τις αθλητικές του ικανότητες θέλησε να δείξει σε όλους ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος πήγε για τένις στο ΟΑΚΑ

Με 2-1 σετ ο Άδωνις Γεωργιάδης προκρίθηκε απέναντι στον πρώτο του αντίπαλο και μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα την πρόκρισή του στον επόμενο γύρο.

Λίγο αργότερα μοιράστηκε την επιτυχία του στα social media αναφέροντας:



Γεωργιάδης: Δεν έχει σχέση η κυβέρνηση με την αποχώρηση της Pizza Hut

Η Pizza Hut αποτελεί παρελθόν από την Ελλάδα, καθώς την προηγούμενη Πέμπτη  η εταιρεία ανακοίνωσε ότι φεύγει από τη χώρα μας και κλείνει τα 16 καταστήματά της.

«Η Pizza Hut έφυγε διότι εδώ και πολύ καιρό είχε πάψει να είναι ανταγωνιστική», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.



Αδ. Γεωργιάδης: Έξι εμβληματικά έργα αλλάζουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης

Ξεκινάμε από αυτά που εξαγγέλθηκαν, πρέπει να βάλουμε πέντε πράγματα κάτω και να τα δούμε να υλοποιούνται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον κυβερνητικό σχεδιασμό που αφορά την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.



Συνεχίζονται σε καλό κλίμα οι συζητήσεις εκπροσώπων της Εκκλησίας με την Πολιτεία

Σε καλό κλίμα συνεχίστηκαν οι επαφές εκπροσώπων της Εκκλησίας με φορείς της Πολιτείας τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος συναντήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.