Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Μια οδοντόκρεμα δίπλα στο καλάθι των απλύτων είναι απαραίτητη – Δείτε γιατί!



Το πλύσιμο των ρούχων δεν έχει να κάνει μόνο με το γεγονός ότι πρέπει να πλύνετε τα βρώμικα ρούχα για να έχετε καθαρά να φορέσετε. Έχει να κάνει και με το να προστατέψετε τα ρούχα και τις υφές τους ώστε πάντα να φαίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα. Και πώς θα το καταφέρετε; Έχοντας μια οδοντόκρεμα δίπλα στα άπλυτά σας!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πάτε για ψώνια μην ξεχάστε να αγοράσετε ένα έξτρα σωληνάριο οδοντόκρεμας (αποφύγετε ωστόσο τις οδοντόκρεμες σε μορφή τζελ) και να την βάλετε σε… δράση. Εκτός από τα ρούχα θα σας χρησιμεύσει και σε μερικές άλλες περιπτώσεις. Να τι μπορείτε να κάνετε με αυτή σύμφωνα με το spirossoulis.com:  

Καθαρίστε το πλαστικό από τα αθλητικά σας παπούτσια Τρίψτε το με μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγη οδοντόκρεμα και θα δείτε τα παπούτσια σας να γίνονται καινούργια.

Απομακρύνετε τη βρωμιά από το σίδερο Βάλτε λίγη από την οδοντόκρεμά σας σε ένα πανί και τρίψτε το σίδερο. Σκουπίστε με ένα (άλλο) νωπό πανί και αφήστε το να στεγνώσει.

Απομακρύνετε τους λεκέδες από κραγιόν, μελάνι και γρασίδι Πάρτε το λεκιασμένο ρούχο σας και βάλτε πάνω στον λεκέ λίγη οδοντόπαστα. Τρίψτε το έντονα, ξεπλύντε με ζεστό νερό, βάλτε το στο πλυντήριο και πλύντε το κανονικά.

Απομακρύνετε τους λεκέδες από κρασί στα τραπεζομάντηλα Βάλτε οδοντόκρεμα πάνω στον λεκέ και αφήστε τη να μείνει πριν πλύνετε το τραπεζομάντηλο στο πλυντήριο.

Κάντε τα κοσμήματα να λάμπουν Θαμπά κοσμήματα; Πάρτε μια παλιά οδοντόβουρτσα και λίγη από την πάστα και τρίψτε τα διεξοδικά. Εφαρμόζεται σε όλα τα μέταλλα, από χρυσό μέχρι πολύτιμες πέτρες! Απομακρύνετέ την και φορέστε τα.

Απομακρύνετε κολλημένη τσίχλα από τα ρούχα Βάλτε οδοντόκρεμα πάνω στην τσίχλα και πιέστε τη να επιπεδοποιηθεί μαζί με την τσίχλα χρησιμοποιώντας έναν χάρακα ή κάτι ανάλογο. Μόλις η οδοντόκρεμα στεγνώσει, η τσίχλα θα αφαιρεθεί πιο εύκολα.

Γυαλίστε γρατσουνισμένα παπούτσια Βάλτε οδοντόκρεμα και τρίψτε με ένα απαλό πανί!