Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο στα δωμάτια των ξενοδοχείων



Αν είστε φανατικοί με την καθαριότητα τότε σίγουρα θα είστε από αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Τα πιο βρώμικα μέρη γενικότερα είναι τα δωμάτια των ξενοδοχείων. Ο λόγος είναι ότι μπαινοβγαίνουν σε αυτά συνεχώς διαφορετικές οικογένειες με αποτέλεσμα πολλά πράγματα που αφορούν την καθαριότητα να ξεχνιούνται ή απλά να παραβλέπονται.

Και μπορεί να θεωρείτε ότι το μπάνιο είναι το πιο βρώμικο μέρος των δωματίων αλλά σύμφωνα με το site Scientific American το τηλεκοντρόλ κερδίζει σε κάθε μάχη (με τον διακόπτη του φωτός να έρχεται δεύτερος).

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα 9 ξενοδοχεία που ελέγχθηκαν για βακτήρια, το 81% των δειγμάτων ήταν καλυμένο με βακτήρια.

Οι ξενοδόχοι έχουν την υποχρέωση να παρέχουν στους ενοίκους των δωματίων τους ένα ασφαλές περιβάλλον. Αυτό, όμως, είναι κάτι που δεν συμβαίνει. Σύμφωνα με την έρευνα το να πηγαίνει η καθαρίστρια από δωμάτιο σε δωμάτιο χρησιμοποιώντας την ίδια σφουγγαρίστρα, το ίδιο ξεσκονόπανο και τα ίδια σφουγγάρια.

Λύση δεν υπάρχει σε αυτό το μεγάλο «πρόβλημα». Το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο είναι να κουβαλάτε σε κάθε ταξίδι μαζί σας όλα τα απαραίτητα καθαριστικά και να αφιερώνετε λίγο χρόνο με το που μπαίνετε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να καθαρίζετε τουλάχιστον τα βασικά.