Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Αυτή είναι η πιο αφηρημένη υποψήφια οδηγός – Ξέχασε να κάνει το πιο σημαντικό πράγμα



Χρήστες των social media, προσπαθούν να συμπαρασταθούν σε μια μαθητευόμενη οδηγό, όταν δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο δεν μπορεί να κινηθεί το αμάξι.

Πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί σε μια παρόμοια κατάσταση. Καθισμένοι πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, γεμάτοι νεύρα, με εκατό διαφορετικά πράγματα να περνούν από το μυαλό μας, προσπαθώντας να θυμηθούμε να ελέγξουμε τον καθρέφτη, το χειρόφρενο και την ταχύτητα ενώ παράλληλα προσπαθούμε να μην εκθέσουμε τον εαυτό μας μπροστά σε έναν εξεταστή οδήγησης.

Ευτυχώς, μια εκπαιδευόμενη δεν έκανε το λάθος μπροστά στον εξεταστή, αλλά στον εκπαιδευτή της κατά τη διάρκεια μιας προσομοίωσης της πραγματικής εξέτασης, κατά την οποία ξέχασε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητο.

Το βίντεο ξεκινά με τον εκπαιδευτή να λέει στην εκπαιδευόμενη να ξεκινήσει όποτε αισθανθεί έτοιμη. Ωστόσο, σύντομα γίνεται σαφές πως η εκπαιδευόμενη δεν είναι έτοιμη. Ξεκινάει καλά, δείχνει ήρεμη, ελέγχει τους καθρέφτες, βάζει την πρώτη ταχύτητα και στη συνέχεια χαλαρώνει το χειρόφρενο.

 

Δυστυχώς, παρ’ όλη την προσεκτική προετοιμασία της, καθώς πατάει το γκάζι, το αυτοκίνητο δεν κουνιέται.

Χρήστες των social media προσπάθησαν να υποστηρίξουν την μαθήτρια και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες.

Κάποιος είπε: «Ο κόσμος είναι πολύ καλός. Αισθάνομαι τόσο άσχημα γιατί ξεχνάς τα πιο απλά πράγματα όταν είσαι αγχωμένος».

«Είπα στον εκπαιδευτή μου ότι το αυτοκίνητό του είχε χαλάσει, πανικοβληθήκαμε και οι δύο και μετά συνειδητοποίησα ότι δεν είχα γυρίσει το κλειδί. Ακόμα δεν έχω ιδέα πώς πέρασα», έγραψε ένας άλλος χρήστης του διαδικτύου.

Ένας τρίτος πρόσθεσε : «Μην ανησυχείς αγάπη μου, οδηγώ 32 χρόνια και μερικές φορές ακόμα ξεχνάω να το ανοίξω».