Σούπα λαχανικών γεμάτη άρωμα και γεύση
Μια βελούδινη, αρωματική και πλούσια σε γεύση εκδοχή που βασίζεται σε σοταρισμένα λαχανικά, ζωμό μοσχαριού και ένα διακριτικό άγγιγμα μπαχαρικών. Εύκολη στην προετοιμασία και έτοιμη σε 40 λεπτά.
Μια βελούδινη, αρωματική και πλούσια σε γεύση εκδοχή που βασίζεται σε σοταρισμένα λαχανικά, ζωμό μοσχαριού και ένα διακριτικό άγγιγμα μπαχαρικών. Εύκολη στην προετοιμασία και έτοιμη σε 40 λεπτά.
Συστατικά
Συστατικά
250 γρ. φακές
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μέτριο κρεμμύδι
2 καρότα
2 στίκ σέλερι
2 σκ. σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
1 κ.γ. κύμινο
1 πρέζα μπούκοβο
1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ
1 κύβο λαχανικών Maggi σε 1,5 λίτρο νερό
1 κ.γ. αλάτι
Τις περισσότερες εβδομάδες ο Ρόμαν Ρέντμαν περνάει λίγες ώρες παραπάνω στις κουζίνες του εστιατορίου του που φτιάχνει παϊδάκια και μπιφτέκια, για να μαγειρέψει για μια πελατεία λιγότερο χίπστερ: για τους φτωχούς και τους άστεγους της πόλης.
Υλικά:
700 γρ. καρότα καθαρισμένα
45 ml ελαιόλαδο
250 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 λίτρο ζωμό λαχανικών (ή νερό)
300 ml γάλα
αλάτι-πιπέρι