Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

σοσιαλδημοκρατες



Αρβανίτης: Δεν μπορώ να είμαι ευρωβουλευτής μιας ομάδας, την οποία δεν υποστηρίζω

Την πρόταση τριών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, των κ.κ Ζαχαριάδη, Ραγκούση και Θεοχαρόπουλου, για ένταξη του κόμματος στην ευρωομάδα των Σοσιαλδημοκρατών, σχολίασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης.



SPD: Λέμε όχι σε όσους θέλουν να καταστρέψουν την Ευρώπη

Oξεία κριτική εναντίον των αντιευρωπαϊκών και ακροδεξιών λαϊκιστικών φωνών εξαπολύουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες ενόψει των Ευρωεκλογών.  Επισημαίνουν την ανάγκη για ρεαλιστική, αλλά όχι ξενοφοβική προσέγγιση της προσφυγικής κρίσης. 



Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες βουλευτές κατά Τσίπρα: Παραβιάζει την συμφωνία σε δύο μέρες!

Έξαλλοι με τον Έλληνα πρωθυπουργό και όσα ανέφερε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να είναι περίπου 50 σοσιαλδημοκράτες βουλευτές στην Γερμανία. 



Σοσιαλδημοκράτες κατά Σόιμπλε: Σταμάτα να επικρίνεις δημόσια την Ελλάδα

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) Τόμας Όπερμαν ζήτησε από τον Χριστιανοδημοκράτη υπουργό Οκονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να σταματήσει να κατακρίνει την Ελλάδα, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa). 



Exit poll: Οριακά μπροστά τους Σοσιαλδημοκράτες στην Κροατία

Προβάδισμα διατηρούν στους κροατικές κάλπες οι Σοσιαλδημοκράτες με exit poll της κρατικής τηλεόρασης να τους «δίνει» 58 σε σύνολο 151 εδρών στο Κοινοβούλιο.



Στο Παρίσι αύριο ο Αλέξης Τσίπρας για την Σύνοδο των Σοσιαλδημοκρατών

Στο εξωτερικό και στις διεθνείς συναντήσεις και επαφές του το προσεχές διάστημα, εναποθέτει τις ελπίδες του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για μία επικοινωνιακή διέξοδο από την δύσκολη οικονομική πραγματικότητα.