Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ρατσιστική επίθεση



Κύπρος - Ρατσιστική επίθεση: Απολύθηκε και υπέστη νευρικό κλονισμό η μία γυναίκα

Νευρικό κλονισμό υπέστη η μια εκ των τριών γυναικών που φαίνονται στο βίντεο να επιτίθενται φραστικά σε γυναίκα από τη Ρωσία.

Σε κλινική της Λευκωσίας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μία εκ των τριών γυναικών που εμπλέκονται στη ρατσιστική επίθεση σε βάρος μια Ρωσίδας, που έγινε στη Λάρνακα το περασμένο Σάββατο.



Στηρίζει Κουλιμπαλί ο Κριστιάνο μετά τη ρατσιστική επίθεση

Πολλές «πληγές» άφησε στο ιταλικό ποδόσφαιρο το χθεσινοβραδινό παιχνίδι μεταξύ Ίντερ και Νάπολι στο Μιλάνο.

 

Ένας οπαδός των «νερατζούρι» έχασε τη ζωή του στα επεισόδια που έγιναν στο Σαν Σίρο, ενώ εντός του γηπέδου ο Καλιντού Κουλιμπαλί έπεσε θύμα ρατσιστικής επίθεσης.



Ρατσιστική επίθεση σε ελληνικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ -Τραυμάτισαν υπαλλήλους

Δυο περιστατικά με κοινό παρονομαστή: το μίσος και το ρατσισμό. Θύμα κάποιων ανεγκέφαλων το ελληνικό εστιατόριο All Greek Street Food UK στο Μπέρμιγχαμ.

Το ελληνικό εστιατόριο All Greek Street Food UK στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας έχει κερδίσει τους κατοίκους της πόλης με την ποιότητα του φαγητού του και τις τιμές του. Φαίνεται όμως ότι σε ορισμένους, αυτό δεν αρέσει.



Ιταλία: Συγκρούσεις ακροδεξιών με την αστυνομία μετά την ρατσιστική επίθεση στην Ματσεράτα

Επεισόδια ανάμεσα σε μέλη της μικρής ακροδεξιάς οργάνωσης Forza Nuova («Νέα Δύναμη») και των δυνάμεων επιβολής της τάξης σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Ματσεράτα της κεντρικής Ιταλίας, την πόλη που αποτέλεσε θέατρο μιας επίθεσης ενόπλου με ρατσιστικά κίνητρα το Σάββατο.



Συνελήφθη 16 χρόνια μετά για ρατσιστική επίθεση στο Ντίσελντορφ

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε τον δράστη μιας επίθεσης με προφανώς ρατσιστικά κίνητρα που σημειώθηκε το 2000 στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ, στη δυτική Γερμανία και προκάλεσε σοκ στη χώρα.



Δεν τις σέρβιρε επειδή φορούσαν μαντίλα!

Δύο μουσουλμάνες έγιναν θύματα ρατσιστικής επίθεσης σε προάστιο του Παρισιού, καθώς ιδιοκτήτης εστιατορίου αρνήθηκε να τις σερβίρει εξαιτίας της μαντίλας!