Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 -

Κύπρος - Ρατσιστική επίθεση: Απολύθηκε και υπέστη νευρικό κλονισμό η μία γυναίκαΝευρικό κλονισμό υπέστη η μια εκ των τριών γυναικών που φαίνονται στο βίντεο να επιτίθενται φραστικά σε γυναίκα από τη Ρωσία.

Σε κλινική της Λευκωσίας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες μία εκ των τριών γυναικών που εμπλέκονται στη ρατσιστική επίθεση σε βάρος μια Ρωσίδας, που έγινε στη Λάρνακα το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την εκπομπή Αlpha Ενημέρωση, η γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε ιδιωτικό φροντιστήριο στη Λευκωσία, ενημερώθηκε σήμερα το πρωί, από τον διευθυντή του φροντιστηρίου, ότι απολύεται. Μετά την απόλυσή της υπέστη νευρικό κλονισμό και μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λάρνακας.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία της Λάρνακας συνεχίζει τη διερεύνηση για την επίθεση, ενώ έχει πάρει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκομένους.

Η Αστυνομία θα εξετάσει και τα κλειστά κυκλώματα του χώρου στάθμευσης και άλλων κτιρίων που βρίσκονται στην περιοχή, προκειμένου να λάβει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: philenewsreporter