Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

32 °C

Σήμερα, 24. Αυγούστου 2019

ψυγείοΚόλπα για μαρούλι φρέσκο για 2 βδομάδες

Το προτιμούμε κυρίως στις πράσινες σαλάτες μας, ανεξάρτητα από την εποχή! Η αλήθεια είναι πως αποτελεί τη σωτήρια και πιο υγιεινή λύση της τελευταίας στιγμής για σαλάτα σε ένα ξαφνικό δείπνο στο σπίτι! Φυσικά, οι ελάχιστες θερμίδες, η μεγάλη περιεκτικότητά σε νερό, αλλά και το πλήθος των βιταμινών (A, B, C, D και E) κάνουν το μαρούλι ένα από τα must- have πράσινα λαχανικά του ψυγείου μας.Πως να διώξετε τις άσχημες οσμές από το ψυγείο

Να επισημάνουμε πως ανάλογα με την φύση και την αιτία της μυρωδιάς, υπάρχει περίπτωση να μην σας λειτουργήσει κάποιος από τους παρακάτω τρόπους ή ακόμα και κανένας.

1ος Τρόπος

α) Κόβετε 4 λεμόνια στη μέση, με αποτέλεσμα να έχετε 8 μισά λεμόνια,

β) βγάζετε την ψίχα και από τα 8 μισά λεμόνια (κρατώντας ουσιαστικά σχεδόν μόνο τη φλούδα),Κίνδυνος από τα παγάκια που φτιάχνει το ψυγείο – Τι πρέπει να ξέρετε!

Το σύστημα που έχουν πολλά ψυγεία για να παράγουν έτοιμα παγάκια φιλοξενεί πλήθος δυσάρεστων, δυνητικά επικίνδυνων βακτηρίων, όπως διαπίστωσε ένας κορυφαίος οργανισμός δημόσιας υγείας.

Έτσι, τα παγάκια που βγάζουν αυτά τα μηχανήματα και τα οποία χρησιμοποιούν χιλιάδες νοικοκυριά κάθε μέρα, ενδέχεται να είναι επικίνδυνα για την υγεία.Καλλυντικά για... ψυγείο!

Έχεις μια αρκετά μεγάλη συλλογή καλλυντικών αλλά το πιο πιθανό είναι να τα φυλάς στο μπάνιο σου.

Κατανοητό γιατί συνήθως εκεί έχεις το καλύτερο φως και μεγάλο καθρέφτη. Ήξερες όμως πως υπάρχουν αρκετά καλλυντικά που δεν αντέχουν την υγρασία του μπάνιου; Δες παρακάτω ποια είναι αυτά τα προϊόντα που είναι καλύτερα να τα φυλάς στο ψυγείο σου, αναφέρει το tsemperlidou.gr.Εντοπίστηκαν 21 μετανάστες από το Βιετνάμ σε φορτηγό-ψυγείο στη Βρετανία

Σε φορτηγό-ψυγείο που εισερχόταν στη Βρετανία, εντοπίστηκαν 21 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και 12χρονων παιδιών.

Η ομάδα των ανθρώπων που θεωρείται ότι προέρχονται από το Βιετνάμ, ήταν κρυμμένοι ανάμεσα σε ένα φορτίο ανθρακούχου νερού στο λιμάνι του Νιουχέιβεν στο Σάσεξ την περασμένη Πέμπτη.Σούπερ μάρκετ βάζει τα τρόφιμα στο ψυγείο σου… ενώ λείπεις!

Βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα προσφέρει δοκιμαστικά μία υπηρεσία διανομής που θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να μπαίνουν στα σπίτια των πελατών και να τοποθετούν τα ψώνια στη θέση τους ενώ λείπουν οι ιδιοκτήτες.