Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Προκόπης Παυλόπουλος



Προκόπης Παυλόπουλος: Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων

Σε ομιλία του, με θέμα «Ο καθοριστικός ρόλος της Ομογένειας για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Θεμάτων», κατά το 15οΤακτικό Συνέδριο της «Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας» που οργανώθηκε στο Costa Navarino την 5η Αυγούστου 2023, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ.



Αρκαδία: Ο Προκόπης Παυλόπουλος στην εορτή της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια (ΦΩΤΟ)

Μέγας Πανηγυρικός πολυιαρχιερατικός εσπερινός της Αγίας Παρασκευής στα Λαγκάδια, τελέστηκε την Τρίτη 25 Ιουλίου παρουσία του τέως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ευστάθιου Κούλη.

Παραβρέθηκαν στις λατρευτικές εκδηλώσεις πολλοί πιστοί.



Ο Προκόπης Παυλόπουλος για τις νόμιμες αξιώσεις της Ελλάδας από την Γερμανία

Προκόπης Παυλόπουλος: Η αρνητική στάση της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας αναφορικά με τις νόμιμες αξιώσεις της Ελλάδας για το κατοχικό δάνειο και για τα θύματα και τις υλικές καταστροφές της ναζιστικής θηριωδίας πλήττει ευθέως την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Νομιμότητα.



Προκόπης Παυλόπουλος: Η συμβολή της Ελληνικής Γλώσσας στην εξέλιξη της Επιστήμης των Μαθηματικών

Μιλώντας στην εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών για την Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας, με θέμα: «Επισημάνσεις για την συμβολή της Ελληνικής Γλώσσας στην εξέλιξη της Επ[ιστήμης των Μαθηματικών», ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. 



Προκόπης Παυλόπουλος: Για τον Κωνσταντίνο Στάϊκο, «ρέκτη» ερευνητή της Πνευματικής μας Κληρονομιάς

Ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος ήταν ομιλητής στο Μουσείο της Ακρόπολης, κατά την τελετή υποδοχής ως Επίτιμου Μέλους του Ελληνικού Συνδέσμου Ηνωμένων Εθνών (Ε.Σ.Η.Ε.), του κ. Κωνσταντίνου Στάικου, σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.



Προκόπης Παυλόπουλος: Το «πρόταγμα» της Αριστείας πρέπει να είναι «δείκτης πορείας» του Ελληνισμού

Μιλώντας στην εκδήλωση για την παρουσίαση του Προγράμματος Υποτροφιών «Θάλασσες Αριστείας» ExcellenSeas, στην Αμερικανική Σχολή Κλασσικών Σπουδών, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Ακαδημαϊκός και Επίτιμος Καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ.