Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Στο «σφυρί», αντικείμενα της Whitney Houston



Βραβεία, κοστούμια και διάφορα αναμνηστικά αντικείμενα από την περιουσία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας και ηθοποιού, της αείμνηστης Whitney Houston, θα πωληθούν σε δημοπρασία, που θα γίνει στην Καλιφόρνια, στις 24 και 25 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών Heritage Auctions, ανάμεσα στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν θα είναι το βραβείο Emmy, που κέρδισε η Houston το 1986 για την παρουσία της στα 28α βραβεία Grammy, το οποίο υπολογίζεται ότι θα φτάσει τα 10.000 δολάρια, καθώς και η υπογραφή της για την ταινία «Waiting to exhale» του 1995, η οποία μπορεί να πωληθεί έναντι 1.000 δολαρίων.

 

 
 

Στη δημοπρασία, θα διατεθούν περισσότερα από 100 αναμνηστικά κομμάτια, που είναι μέρος της συλλογής του Οίκου Δημοπρασιών.

 

«Θεωρούμε ότι ήρθε ο καιρός, που θα πρέπει να δώσουμε κάτι από τη Whitney στους ανθρώπους, που η ίδια αγάπησε με όλη την καρδιά και την ψυχή της» δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, η Pat Houston, αδελφή, πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας και πρόεδρος της «Whitney Houston Estate».

 


 
 

Η τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία μπανιέρα, σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, το 2012, σε ηλικία 48 χρόνων.