Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Seven Nation Army: Κυκλοφορία Remix του ύμνου των White Stripes



Από την κυκλοφορία του, το 2003, το «Seven Nation Army» των White Stripes έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο ύμνο και, το 2011, οι Glitch Mob δημιούργησαν ένα electro remix που έφτασε στον κόσμο ανεπίσημα, συγκεντρώνοντας εξαιρετικές κριτικές.

THE WHITE STRIPES
The White Stripes - Seven Nation Army (Official Music Video)

Την Παρασκευή 23 Απριλίου, το «Seven Nation Army (The Glitch Mob Remix)» θα κυκλοφορήσει επίσημα για να το απολαύσει το κοινό ψηφιακά, παντού. Το remix θα είναι επίσης διαθέσιμο ως 7ιντσο single τον Ιούνιο με το logo της Third Man Records στο b-side.

 


/
 

H Third Man παρουσίασε πρόσφατα το «Vault Package # 48: White Blood Cells XX», για τον εορτασμό της 20ής επετείου από το album ορόσημο των White Stripes, το 2001.

OFFICIALTMR
Third Man Vault Package #48: The White Stripes White Blood Cells XX (DVD Teaser)

Το πακέτο περιλαμβάνει ένα κόκκινο LP που περιέχει 13 tracks που δεν κυκλοφόρησαν προηγουμένως, ένα ξεχωριστό λευκό LP με μια ζωντανή ηχογράφηση από το Headliner’s στο Louisville, KY, η οποία δεν έχει βγει ποτέ σε κυκλοφορία, ένα DVD διάρκειας μίας ώρας που περιλαμβάνει behind-the-scenes πλάνα από την ηχογράφηση των White Blood Cells και ένα πλήρες έγχρωμο φυλλάδιο «12 x 12» που περιέχει σπάνιες αφίσες και flyers, ακυκλοφόρητες φωτογραφίες και πολλά άλλα.