Κυριακή 29 Μαΐου 2022 -

Ο Γιάννης Σπανός από τον Νεκτάριο Σφυράκη στο Γυάλινο UpStageΤο καθιερωμένο συναντά το καινούριο, το διαχρονικό ρισκάρει τη νέα πρόταση, την άλλη ματιά, τη νέα οπτική γωνία.

Αυτά τα λόγια ίσως θα μπορούσαν να συνοψίσουν τη μουσική συνάντηση του Γιάννη Σπανού με τον Νεκτάριο Σφυράκη στο Γυάλινο UpStage το Σάββατο στις 11 Ιουνίου.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης με την μπάντα του, τους Rock Alarm, θα μας δείξουν τον Γιάννη Σπανό μέσα από τη δική τους ματιά.

Δέκα τραγούδια του σύνθετη, που έχουν κερδίσει τη μάχη με το χρόνο, παρουσιάζονται μ' ένα τρόπο διαφορετικό απ' αυτόν που μέχρι τώρα ξέραμε. Ενορχηστρώσεις που προσεγγίζουν με ιδιαίτερο σεβασμό κι ευθύνη το «ακριβό» υλικό που ο συνθέτης του εμπιστεύτηκε.

Σ' αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και τραγούδια του ίδιου του Νεκτάριου Σφυράκη, όπως και μια επιλογή από αγαπημένα τραγούδια της διεθνής Rock σκηνής.

Εκπληξη της βραδιάς είναι η εμφάνιση, έπειτα από καιρό απουσίας, της ιστορικής rock μπάντας ΩΡΙΩΝΕΣ, που δίνει την δική της βαρύτητα και το δικό της στίγμα, μιας και κουβαλάει μιαν ολόκληρη εποχή και μια σημαντική πορεία πίσω της κατά την όποια διαμόρφωσε μαζί με άλλους την ιστορία της ελληνικής rock μουσικής σκηνής από την δεκαετία του '70.

Συμμετέχει ο Μαρίνος Βυθούλκας.